Oglas
· · Komentari: 0

Goca Tržan uputila ćerki emotivne reči: "Šta god da se desi, mi te čekamo da te podržimo"

Za Gocu Tržan je danas najlepši dan

1684855780_Untitled.jpg
Foto: Instagram/printskrin/gocatrzan
Oglas

Pevačica Goca Tržan danas ima veliki razlog da slavi. NJenoj ćerki Leni je 16. rođendan. Ona joj je ovom prilikom uputila emotivnu poruku na društvenoj mreži Instagram.

- I tako... Prođe 16 godina kao da sam okom trepnula, ovo malo biće se odmetnulo i pomalo zakročilo u ovaj naš odrasli svet, pubertet malo popušta (Bože hvala ti, mislila sam da nikad neće proći i da ću sigurno poludeti ako potraje još malo). Toliko sam ti toga rekla jedina moja ćerko, ljubavi ti nije falilo, zagrljaja ti nije falilo, držanja životnih lekcija ti je preko glave. A ono čega uvek nekako fali je zajedničko vreme, da ti češće kažem da te razumem, da sam ponosna na to kako se boriš sa svim izazovima, da osećam tvoje strahove i tuge. I mogu samo da ti kažem biće sve u redu. Život je lep, raduj se. Šta god da se desi, mi te čekamo da te podržimo, ohrabrimo, obrišemo ti suze i vratimo te u ovaj grozni odrasli svet. Uvek upamti da si zauvek moja, iako si svoja. Srećan ti rođendan Leno. Volimo te - napisala je Goca.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Goca Tržan (@gocatrzan)

Podsetimo, Goca je ćerku dobila u braku sa rijaliti učesnikom Ivanom Marinkovićem.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Goca Tržan (@gocatrzan)

BONUS VIDEO

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas