Oglas
· · Komentari: 0

Godinu dana od smrti Marinka Rokvića: Sinovi slomljeni od bola - "Kada bih mogla rekao bih mu samo jedno"

Obeležena godišnjica smrti legendarnog pevača

1667039587_marinko-rokvic.jpg
Foto: Ataimages
Oglas

Porodica i prijatelji okupili su se danas na Bežanijskom groblju, kako bi obeležili godinu dana od smrti legendarnog pevača Marinka Rokvića.

Pročitajte još: Kalina Kovačević prvi put javno progovorila o nasilju u porodici: "Policija mu je zabranila prilazak"

Nikola Rokvić, obratio se prisutnima i rekao da oni čuvaju uspomenu na njega, a onda je otkrio i šta bi rekao ocu da može:

- Bio je divan roditelj, dobar uzor, kada bilo potrebe strog otac. Pamtiću ga u najlepšem mogućem smislu. On je za sobom ostavio mnogo pesama, ali izdvojio bih „Polomio vetar grane“. Svakodnevno ga spominjemo i mislimo na njega, da mogu da ga vidim rekao bih mu da ga volim. Zvao me je uvek „Majkane moj“. Trudiću se da decu naučim pravim porodičnim vrednostima, kakve je on preneo na mene. On je bio jako emotivan čovek sa pravim načelima. Moj otac je imao širinu za sve ljude, čime god se oni bavili, svima je pristupao na isti način. Dosta je humanitarno pevao, imao je snage za sve- rekao je Nikola.

Foto: Ataimages

Podsetimo, Marinko Rokvić preminuo je 6. novembra u 68. godini, nakon što je vodio bitku sa teškom bolešću. Iza sebe je ostavio brojne hitove, trojicu sinova, unuke i suprugu Slavicu.

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas