· · Komentari: 0

Goga Sekulić otkrila u kakvom je odnosu sa BIVŠIM: "Čujemo se svakog dana"

Pevačica iskreno o bivšoj ljubavi

1674738403_Foto-Ataimages.rs-Goga-Sekulic.jpg
Foto: Ataimages.rs

Goga Sekulić progovorila je o odnosu sa bivšim suprugom Urošem Domanovićem sa kojim ima sina Uroša. Kaže da su u dobrim odnosima zbog deteta i da će biti u kontaktu sa njim ceo život, međutim, priče o pomirenju nije bilo.

- Mi smo u korektnim odnosima zbog deteta, moramo da funkcionišemo. Čujemo se svakoga dana, u vezi deteta i bićemo u kontaktu ceo život - otkrila je pevačica.

NJih dvoje su se razveli prošle godine, a razlog je bila loša komunikacija.

- U početku su super funkcionisali na daljinu. Goga je s vremena na vreme odlazila u Švajcarsku, ali je i Uroš dolazio u Srbiju. Međutim, ubrzo je takav način života počeo da utiče na njihov brak, često su se svađali. Nije bilo ljubomore, ni treće osobe, već je njihova komunikacija postajala sve gora i gora - kazao je izvor za "Kurir" svojevremeno.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.