Oglas
· · Komentari: 0

Goga Sekulić pozirala u bikiniju: U prvi plan vitka figura - "Izgledaš bolje nego ikad" (FOTO)

Pevačica obradovala pratioce slikom sa plaže

1689575798_vrnjacka_muzicka_noc_11072023_0039.JPG
Foto: ATA images
Oglas

Goga Sekulić snimila je veliki broj hitova u karijeri poput "LJubavnica", "Mesečar", "Lepša i bolja". Publika je voli jer važi za jednu od osoba bez dlake na jeziku.

Nedavno je svoje pratioce obradovala fotografijom sa plaže na kojoj pozira u pink tigrastom bikiniju koji jedva prekriva njeno bujno poprsje, a svima su privukli pažnju i uzak struk i ravan stomak koji poseduje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Goga Sekulić (@sekulicgoga)

Pozitivne reakcije su se samo nizale, te su pevačici pisali da izgleda bolje nego ikad.

Podsećamo, Goga je nedavno bila na remontu svojih grudi koje su joj stvarale bolove u leđima i izgubile su čvrstinu koje su imale o čemu je govorila za Grand.

– Nisam mnogo smanjila, radila sam korekciju grudi zaista su me bolela leđa, ali mi je pomoglo to zatezanje. Bolje se osećam, meni su sada male, a u principu po broju nisu, nego bolje izgledaju – rekla je pevačica.

Bonus video:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas