· · Komentari: 0

Gvinet Paltrou pobedila na sudu: Penzioner ju je optužio da ga je pre sedam godina udarila na skijanju

Porota je donela presudu u građanskom procesu između Gvinet Paltrou i Terija Sandersona zbog sudara koji se dogodio prilikom skijanja pre sedam godina

1680255209_profimedia-0766122629.jpg
Foto: Profimedia

Odlučeno je da glumica nije kriva za nezgodu u Juti.

Posle manje od tri sata razmatranja u četvrtak, porota u Park Sitiju, Juta, utvrdila je da Paltrou (50) nije bila kriva i da je penzionisani Sanderson (76) zapravo glumici naneo štetu, piše Pipl.

Tokom dvonedeljnog postupka, porota je imala zadatak da utvrdi šta su Paltrou i Sanderson uradili pre i posle incidenta 26. februara 2016.

- Osećala sam da je pristajanje na lažnu tvrdnju ugrozilo moj integritet. Zadovoljna sam ishodom i cenim sav naporan rad sudije Holmberga i porote. Zahvaljujem im se na njihovoj pažljivosti u vođenje ovog slučaja - izjavila je Paltrou nakon pobede, prenosi pomenuti list.

Sanderson je prvi put tužio Paltrou još 2019. godine. On je prvobitno podneo tužbu tražeći odštetu veću od 3,1 milion dolara, ali sudija Kent. R. Holmberg je smanjio taj iznos na 300.000 dolara pre početka suđenja 21. marta. Paltrou je u međuvremenu podnela protivtužbu tražeći 1 dolar odštete.

Advokatski tim Paltrou ističe da je glumici bilo jednostavno da samo napiše ček i završi slučaj, ali ističu da to nije poenta.

- Za mog klijenta bi bilo lako da napiše ček i da završi sa njim. Ali šta to govori njenoj deci? Ne. To je pogrešno. Zapravo je pogrešno što ju je povredio, i zato smo mi ovde - objasnio je njen advokat.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.