Oglas
· · Komentari: 0

Hju Džekman podelio najnovije detalje zdravstvenog stanja: "Hteo sam da to čujete od mene"

Hju Džekman suočava se sa problemima sa zdravljem

1680601633_profimedia-0757732999.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Holivudski glumac Hju Džekman podvrgnut je dvema biopsijama nakon što je njegov lekar primetio promene na njegovoj koži koje bi mogle da budu znak karcinoma bazalne lamine, koji je inače najčešći oblik karcinoma kože.

54-godišnjem Hjuu 2017. godine uklonjeno je šest kancerogenih ćelija s lica, a bolest bi sada mogla da mu se vrati, što je i sam potvrdio na društvenim mrežama, te poručio svojim pratiocima da vode računa o zaštiti kože.

- Zdravo, ljudi. Dakle, hteo sam da to čujete od mene za slučaj da me neko vidi na ulici ili negde drugde. Upravo su mi urađene dve biopsije, bio sam kod svog lekara, doktora Ajrona, koji je sjajan. Saznaću rezultate za dva do tri dana i čim saznam, javiću vam - poručio je u videu koji je objavio na Instagramu.

Hju je otkrio da su pege od sunca koje je uklonio s kože nastale još pre 25 godina, kada je puno vremena provodio nezaštićen na suncu. Pozvao je stoga obožavatelje, posebno uoči leta, da se zaštite kada su napolju na suncu.

- Molim vas, stavite kremu za sunčanje. Jednostavno nije vredno toga. Bez obzira na to koliko želite da potamnite, verujte mi, verujte mi, verujte mi. Nanesite kremu za sunčanje. I dalje ćete se super provesti napolju, u redu? Budite sigurni - poručio je Hju.

- Znam da ste me već čuli kako govorim o svojim karcinomima bazalne lamine. Nastaviću da pričam o njima ako treba. Ako i jednu osobu podsetim na to da stavi kremu za sunčanje s visokim zaštitnim faktorom, onda sam srećan - dodao je.

Glumac je za ABC News 2015. godine izjavio da je svoje celo detinjstvo proveo na otvorenom i da zaštitne kreme za sunčanje nisu bile prioritet u njegovoj porodici.

"Mislim da ih moji tata i mama nikada nisu kupili ili nas naterali da se mažemo. Ono čega se najviše sećam bilo je pravilo da ne smeš da plivaš ​​pola sata nakon jela. I to je sve", izjavio je tada u intervjuu.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas