· · Komentari: 0
Evrovizija 2022

Hrvati uz Konstraktu: Ne prestaju da pišu o njoj, a komentari oduševljenja se samo nižu

Naše komšije svesrdno su podržale Srbiju na ovogodišnjem Evrosongu

1652424685_odus.jpg
Foto: Profimedia

Sinoć je održano drugo polufinale "Evrovizije", a predstavnica Srbije, Konstrakta, se plasirala u finale, koje će biti održano u subotu, 14. maja.

Samo proglašenje je bilo vrlo dramatično jer su je prozvali poslednju, uz namerno odugovlačenje, tako da je za trenutak svima zastao dah.

Konstrakta je nastupila pod rednim brojem 3, a publika u areni je sve vreme tapšala i pevala sa njom u glas numeru "In Corpore Sano" i stihove: "Srce samo kuca, dajem poverenje, neka samo kuca! Biti zdrava, biti zdrava...".

Ana je oduševila i naše komšije - Hrvatsku, a njihovi mediji ne prestaju da bruje o našoj predstavnici.

"Večernji list" objavio je da je "Ana Đurić Konstrakta opravdala ulogu favorita" i da je "praćena frenetičnim aplauzom cele dvorane, koja je odlično prihvatila njenu pesmu".

Pročitajte još: Gore društvene mreže! Posle prave DRAME Konstrakta u finale ušla sa SOČNOM PSOVKOM (VIDEO)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Srb VIP (@srbija.v.i.p)

"Indeks.hr" je objavio posebnu vest o tome kako je naša Konstrakta oduševila publiku koja je sa njom u ritmu pljeskala, a čak su i otvorili anketu u kojoj pitaju pratioce da li im se dopala naša predstavnica.

Pored njih, i drugi portali objavili su vest da se Srbija plasirala u veliko finale, a "rtl.hr" piše u naslovu: "Ne samo da je osvojila popriličan broj glasova, već i srca publike".

Komentari oduševljena ispod objava se samo nižu. "Žena je definitivno ispred svog vremena i izvan svih okvira!","Znao sam da ide u finale", "Ja sam samo njen nastup i odgledala", "Zasluženo!" bili su samo neki od mnogih pozitivnih rekacija.

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.