· · Komentari: 0
EVROVIZIJA

Hurricane nastupaju večeras u finalu Eurosonga! Devojke spremne da prestižno takmičenje dovedu u Srbiju (VIDEO)

Prestavnice Srbije na izboru za pesmu Eurosonga u Roterdamu, nastupiće večeras pod rednim brojem osam.

1621663974_hurr.jpg
Foto: EPA

Ivana Nikolić, Sanja Vučić i Ksenija Knežević, večeras će se potruditi da Srbiji donesu pobedu i da prestižno takmičenje, za izbor za najlepšu pesmu, dovedu u Srbiju, kao što je to pre 14 godina, uradila Marija Šerifović, koja  se zajedno sa našim "Uragankama" nalazi u Roterdamu.

Pročitajte još: Ma kakav LOKO LOKO! Evo uz koje SRPSKE RITMOVE je Marija Šerifović sa Hjurikejn proslavila prolazak u finale! (FOTO/VIDEO)

Iako važe za glavne favorrite, devojke ne žele ništa da prognoziraju, već sa nestrpljenjem čekaju večerašnji nastup i opisuju, kako provode slobodno vreme:

- Slobodno vreme, kojeg je zaista malo, koristimo da se odmorimo i napunimo energijom za nove obaveze. Zbog posebnih bezbednosnih pravila, nije nam dozvoljeno da same obilazimo grad, šetamo, odemo u kupovinu, osim ako nije u organizaciji domaćina - rekla je Ksenija, dok Zoran Milinković poručuje, da će se slaviti, posle takmičenja:

- Iako je konkurencija velika, očekivali smo da ćemo ući u finale. Najveću ulogu odigrali su energija i harizma članica grupe i, naravno, celokupni nastup. Nema vremena za slavlje, sve do subote uveče - rekao je.

Pročitajte još: "Ksendža SRBENDA, ljubi brat"! ŠOK u Roterdamu! Albanka pokazala ORLA, naša Ksenija TRI PRSTA - gore društvene mreže! (FOTO)

U finalu Evrovizije 2021. u Roterdamu, nastupiće 26 zemalja, a samo jedna poneće titulu pobednika ovog prestižnog takmičenja.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.