Oglas
· · Komentari: 0

Indi se udala u tajnosti: Pevačica otkrila detalje (FOTO)

Pevačica zaklela se na večnu ljubav izabraniku iz Danske

1665555994_indi-aradinovic.jpg
Foto: Youtube printscreen/TV Pink/Amig show
Oglas

Pevačica Indira Indi Aradinović je iznenadila javnost kada je na svom profilu na Instagramu objavila fotografiju sa svog venčanja.

Pročitajte još: Od nje je nasledila lepotu: Nina Janković pokazala majku (FOTO)

Naime, ona je izgovorila sudbnosno ''da'' svom izabraniku, a kako se spekulisalo da li je u pitanju njen verenik iz Danske, sa kojim je raskidala veridbu, ona se oglasila i otkrila detalje.

- Hvala vam od srca na čestitkama. Venčanje je bilo održano u užem krugu porodice. Udala sam se za verenika iz Danske. Jako sam srećna - poručila je Indi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by I N D Y (@indy_ara_indira)

Inače, Indi je u aprilu otkrila da će ove godine stati na ludi kamen sa Dancem, kao i da je on bio oženjen.

- Stajem na ludi kamen, samo ako mi nešto ne upropastite! Ekskluzivno, ove godine stajem na ludi kamen! On ne živi u Srbiji, živi u jednoj jako lepoj zemlji, prelepa Danska. Transparentna sam, ne krijem. Bio je oženjen, više nije, sve je regulisano - otkrila je Indi tada u emisiji "Premijera - Vikend specijal".

BONUS VIDEO:

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas