· · Komentari: 0

Ivan Bosiljčić iznenadio javost neočekivanom izjavom: "Ne znam da li bi me pustila žena"

Ivan Bosiljčić iznendao javnost i svoju suprugu Jelenu Tomašević

1682087419_izazov_premijera_19042023_0143.JPG
Foto: Ataimages.rs

Ivan Bosiljčić je u društvu svoje supruge Jelene Tomašević, bio na premijeri filma "Izazov" kao podrška kolegi Milošu Bikoviću.

- Toliko mi je drago da je on deo ovog projekta, ne mogu da opišem rečima. Znam kolika je konkurencija tamo na tom tržištu, to je za nas nepojmljivo, ali bi trebalo da pokušamo da iz naše perspektive shvatimo koliki je to uspeh - rekao je Bosiljčić za "Blic".

Inače, Biković je najavio da će se drugi deo možda snimati na Mesecu, a Ivan je otkrio da li bi voleo on da ode tamo.

- Kakvo pitanje - rekla je Jelena, na šta se Ivan nadovezao:

- Ne znam da li bi me pustila žena - rekao je Ivan, na šta je Jelena potvrdno odgovorila i počela da se smeje ovoj nejgovoj izjavi.

- Jedva čekam da vidim kako izgleda taj svemir, ovaj film je prvi koji je snimljen tamo, što je zaista veliki poduhvat, ne samo za filmsku ekipu, nego i za nas koji ćemo ga gledati - dodala je Jelena za "Blic".

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.