Oglas
· · Komentari: 0

Izmene u "Zvezdama Granda": Ceca i Ana Bekuta neće biti u žiriju - evo ko će ih zameniti

Ceca i Ana Bekuta neko vreme neće biti članice žirija u takmičenju "Zvezde Granda" iz privatnih razloga, a pogeldajte ko će ih zameniti

1708353548_Foto-Printscreen-YouTube-Zvezde-Granda.jpg
Foto: Printscreen/ YouTube - Zvezde Granda
Oglas

Kreativni direktor "Granda", Saša Popović, otkrio je pripadnicima sedme sile o promenama u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda".

Naime, kako je Popović istakao, pevačica Svetlana Ceca Ražnatović je bolesna i neće biti član žirija sve dok se ne oporavi, na njeno mesto će doći Ivana Peters. Osim Cece, pevačica Ana Bekuta će pet nedelja biti odsutna iz privatnih razloga, i umesto nje dolazi folker Dragan Kojić Keba.

- Rekao sam Kebu da mora da se upozna sa svim Aninim takmičarima. Kebu sam pozvao da bude umesto Ane Bekute zato što su njih dvoje kompatabilni, isto razmišljaju, sličan repertoar pevaju... On je bio pre 10 godina umesto Zorice Brunclik. Rekao sam mu da mora da se upozna sa svim Aninim takmičarima, da ih pripremi. Od tada je prošlo dve nedelje, juče sam ga pitao da li je radio sa takmičarima, on kaže: "Sale, tako sam ih pripremio da ću da ih raznesem sve" - rekao nam je Popović.

Inače, nekadašnja pevačica i voditeljka Ana Sević zameniće Sanju Kužet u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda".

- Osećaj je divan, imam osećaj kao da sam juče bila ovde. Ja ovu scenu voli, osećam se kao kod svoje kuće. To je bio poziv koji se ne odbija, nisam planirala da se vratim još uvek. Saša me je pozvao, rekao kako stoje stvari i ja sam prihvatila. Grand je moja druga kuća, takmičila sam se u Zvezdama Granda, vodila sam ih, 7 godina sam bila kao voditelj, Grand je bio prekretnica u mom životu. Ovde sam gde jesam i zadovoljna sam - rekla je Ana Sević za "Blic".

(Blic)

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas