Oglas
· · Komentari: 0

"JA NISAM TAJ TIP": Dragana Mirković NE STIŠAVA buru nakon vesti da se razvodi

Poznata pevačica Dragana Mirković razvodi se od supruga Tonija Bijelića posle dve i po decenije od započinjanja njihove romanse.

1712134832_9553bc0a264805836b8437fcbbef1b346664afec.jpg
Foto: ATA images
Oglas

O njihovom razvodu se naširoko priča, dok je Dragana u jeku istog isticala da nema novca zbog organizovanja humanitarnih koncerata, oko čega, kako je pričala, Toni nije hteo da učestvuje.

Dragana ističe da joj ono materijalno nikada nije bilo bitno.

- Možete da me vozite u Smartu, možete da me vozite, evo, u Majbahu, nebitno je, ja nisam taj tip uopšte, da mi je to nešto bitno... - istakla je Dragana na početku, dok je pokazivala kolekciju skupocenih automobila oko sebe.

- Da, kolekcija je bogata, ja priznajem. Ima dosta toga, ovo je samo jedan deo, pošto se napolju radi ulaz, pa smo morali ovde da ubacimo... Čak me nije ni interesovalo nešto, moram da priznam... (smeh) Najiskrenije! Stojadin, bre! Zašto sve mora da bude glamur, kad može da bude nešto nostalgično... Nekad su svi vozili Stojadina, kasnije Juga, Fiću... Meni je to draže nego neki "vau" auto! Nikad nisam bila za to. Moj suprug je voleo tako kroz mene da pokazuje svoje automobile, ali ja nisam taj tip - istakla je za hrvatski medij "24sata", usput potkačivši još uvek zakonitog muža.

- Ne volim bacanje novca na stvari koje su nebitne. Firmirana garderoba, tašne, čuda... Ako vidite na meni neku skupu torbu, znajte da sam je dobila na poklon! Ja sam tako vaspitana - zaključila je Dragana.

Društvene mreže

Dragana i Toni se više ne prate na Instagramu, pa je jasno da ne žele jedno drugom da gledaju objave na ovoj društvenoj mreži.

Decu oboje prate na Instagramu, dok je poznato da su Manuela i Marko ostali u Austriji, gde žive ceo život, a da Toni sa novom izabranicom živi u Nemačkoj.

(Blic)

 

BONUS VIDEO:

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas