Oglas
· · Komentari: 0

"JA SAM JEDINI INICIJATOR RAZVODA": Jelena Karleuša žestoko odgovorila na Duškovu izjavu (FOTO)

Pevačica Jelena Karleuša oglasila se posle izjave njenog supruga Duška Tošića o njihovom razvodu, koja je privukla pažnju javnosti

1716796417_Foto-Ataiamges.rs-A.A-Printscreen-Instagram-karleusastar.jpg
Foto: Ataiamges.rs/ A.A, Printscreen/ Instagram - karleusastar
Oglas

Podsetimo, fudbaler je izjavio da sporazumno pokušava da se raziđe od Jelene.

- Preko advokata pokušavamo da se dogovorimo oko sporazumnog razvoda braka. Na tu temu održali smo nekoliko sastanaka, koji su se, nažalost, završili neuspešno. I dalje pokušavam da izbegnem razvod po tužbi, jer bi to bilo traumatično iskustvo za sve nas, naročito za našu decu. Nadam se da ćemo se u narednom periodu sporazumno dogovoriti oko razvoda braka, što je u interesu svih - izjavio je sportista za Kurir.

Karleuša je sada navela da mora da reaguje na "izvrtanje istine". Ona je objavila prepisku sa Duškovim advokatom u kojoj piše:

- Dobar dan, Da li imamo nekih novih informacija na temu razvoda? Da li ste napravili plan sa Duškom? Nema razloga više da se gubi vreme i da se čeka. Hoću da se reši razvod što pre jer Duško odlazi od kuće po 10 dana da "radi" kako kaže, "radi" po noćnim klubovima i sa ženama loše reputacije, što mene izuzetno ugrožava kao javnu ličnost, primorana sam da zaustavljam te priče u medijima. Želim što pre da odvojim decu i mene od te loše priče, njegovog opijanja, izlazaka itd. Dok se nije napravio veći problem. Deca su pod konstantnim stresom i da ne nastavljam dalje. Da li postoji plan? - napisala je JK, kako piše, Duškovom advokatu, na šta joj je on odgovorio:

- Jelena, načelni plan postoji, ali moram da to potvrdim sa Duškom, kad se vrati iz Istanbula, pa ću kontaktirati kolegu sa konkretnim predlogom - napisao joj je advokat.

Karleuša je nastavila prepisku i insistirala da se proces ubrza.

- Razumem, ali mora sve da se ubrza jer ne želim da se život svodi na čekanje Duška da od... - deo je poruke koju je objavila, ali se ostatak ne vidi.

Foto: Printskrin/ Instagram - karleusastar

Inače, kako se može videti iz priloženog, prepiska je navodno nastala 23. maja 2022. u 9:46 ujutru.

Jelena je još navela da je ona jedini inicijator razvoda.

- Demantujem tvrdnje u izjavi gde pominje njegove neuspele pokušaje sporazumnog razvoda. Jedini inicijator razvoda sam JA, a na svaki predlog sporazumnog rešenja, do dan danas, iako su prošle godine, Duško, ni njegov advokat NIKADA nisu odgovorili - istakla je Jelena Karleuša.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas