Oglas
· · Komentari: 0

Jedan od najbržih razvoda u istoriji: Sve se zavšilo za 58 sekundi, a onda je dobila milijarde i postala najbogatija Hrvatica (FOTO)

Poznati bračni par Eklston sporazumno se razveo u rekordnom roku

1657540776_profimedia-0015919869.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Berni i Slavica Eklston bili su u braku 24 godine, od 1985. do 2009, kada su odlučili da stave tačku na svoju ljubavnu priču. Slavica je poreklom iz Hrvatske, pa je ovaj poznati par često obilazio ovu zemlju. Jedna od najomiljenijih destinacija bilo im je ostvo Hvar.

U ovom braku, njih dvoje dobili su dve ćerke, Petru i Tamaru.

Pročitajte još: ON je osvojio srce JELENE JANKOVIĆ: Bivša teniserka prvi put uhvaćena u javnosti sa mužem (FOTO)

Foto: Profimedia

Brakorazvodna parnica trajala je čak 58 sekundi, koliko je sudiji bilo potrebno da pročita presudu. Slavici su pripale nekretnine i deonice u vrednosti od preko milijardu dolara, što joj je omogućilo da nosi epitet najbogatije Hrvatice.

Ono što je njih dovelo do razvoda, nije ni prevara, a ni emocije koje su se ugasile. Pravi razlog bila je Eklstonova opsesija poslom:

"Šta imam od njega? Dolazi sa posla posle osam, večera i ode spavati. Čak i ako je na odmoru, ne može dva minuta biti na miru. Osim posla, ništa ga ne zanima. Nema hobi, a druge ljude smatra dosadnima’, rekla je jednom Slavica.

Pročitajte još: Zbog ovog poteza 14 godina ne priča sa porodicom: Kristijan Bejl, oženio je SRPKINJU, a njegov dokaz ljubavi prema supruzi je neverovatan

Foto: Profimedia

Vlasnik formule 1 priznao je da u tom trenutku nije želeo razvod i da je tada još uvek zaljubljen u suprugu, ali da je ujedno svestan činjenice da se ta posvećenost poslu ne može smanjiti:

"Nisam želeo razvod tada za razliku od nje. Izbacila me dok sam još bio zaljubljen u nju. Imala je 50-ak godina i želela je drugačiji život. Nije joj se sviđalo što 17-18 puta godišnje odlazim od kuće. Zašto nisam ostao da spasim brak? Mislim da sam joj to spomenuo, no znala je da lažem", priznao je jednom prilikom. O svojoj bivšoj ženi i dalje misli sve najdivnije, nazivajući je izuzetnom.

Pročitajte još: Drama se nastavlja: Ana Nikolić napravila HAOS novim potezom

Između njih dvoje postojala je velika razlika u godinama, skoro čitave tri decenije. Pored toga, primetna je bila i razlika u visini. U trenutku kada su se upoznali, lepa Hrvatica radila je kao hostesa. Upoznali su se kada je ona imala 23 godine, a on 51.

"Proklinjala sam vrućinu i sela na neki zidić da zapalim cigaretu. Čim me je Berni video pozvao me je u svoj 'Moto-hotel'. Bila je to njegova pokretna kancelarija u luksuzno opremljenom autobusu. Pozvao me na piće, ali nismo mogli previše razgovarati jer ja nisam znala engleski, a on nije znao italijanski. Ostavila sam mu broj telefona ali – pogrešan. Morao je okrenuti pola sveta da bi došao do mog broja i za nekoliko dana me uspeo pronaći" , otkrila je Slavica.

Bonus video:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas