Oglas
· · Komentari: 0

''JEDINSTVENOST JE KLJUČ SVEGA'': Milena Ćeranić u "Sa zvezdama na ti" otkrila do kojih spoznaja su je godine dovele

Milena Ćeranić je bila deo jedne od prvih postava ''Zvzeda Granda''

1686387141_Milena-Ceranic-NASLOVNA.jpg
Foto: Z.Jovanović Mačak
Oglas

Muzičku karijeru započela je pre 14 godina, a pored uspešnih pesama, važi za iskrenu, direktnu, borbenu i lojalnu osobu, kako u privatnom, tako i u poslovnom životu.

O svemu tome, ali i o mnogim drugim stvarima, Milena (37) razgovarala ja sa autorom i voditeljem, Dušanom Cakićem.

 - Jako je bitno kako se postaviš u bilo kojim životnim situacijama. Treba biti hrabar i jedinstven u svemu - to je ključ, ali moraš naći neki mir i sklad, jer je sve to proces životnog sazrevanja - objasnila je Milena.

Buran ljubavni život pevačice takođe je oduvek intrigirao javnost. Pored turbulentne ljubavi sa oženjenim košarkašem Vladimirom Dašićem, ostaće upamćena ništa manje komplikovana veza sa kolegom Nemanjom Stevanovićem. NJih dvoje su zajedno učestvovali u veoma popularnom rijalitiju u to vreme, a javnost ih je osudila zbog čestih svađa koje su imali u rijalitiju, a kasnije se i njihova ljubav ugasila. Ona je nedavno po prvi put nakon dužeg vremena progovorila o Nemanji. 

Foto: Z.Jovanović Mačak

Milena je otkrila da je sa Nemanjom u korektnim odnosima, i da ih zastupa isti menadžer.

- Mene i Nemanju isti menadžer zastupa, ali nismo se sretali nikako. Ja njemu nikad u životu ružnu reč nisam rekla kao ni o jednom svom bivšem momku. Ja sve svoje bivše momke volim na ljudski način i ne bih volela nikome od njih da se nešto ružno desi - rekla je pevačica za Kurir i dodala:

- Ja sam jedna srećna žena jer nikada nikome nisam poslala ružnu energiju bili ono dobri ili loši prema meni ili naš odnos bio dobar ili loš. Ono što je bitno jeste što sam ja i dalje ljudski prema njima dobro nastrojena i što im stvarno želim sve najbolje. Nekako smatram kao lični neuspeh kad im je ružno u životu. Ne znam zašto, ali vidiš da sam luda, nisam normalna - rekla je Milena kroz smeh nedavno.

Foto: Z.Jovanović Mačak

U nedelju 11. juna, tačno u podne, na video-platformi "Novosti", a u ponedeljak 12. juna, na zvaničnom Jutjub kanalu "Večernjih novosti", pogledajte četrnaesto izdanje emisije "Sa zvezdama na ti".

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas