· · Komentari: 0

Kako danas izgleda ALJOŠA VUČKOVIĆ, za kojim su ludele žene u JUGOSLAVIJI: Glumac nakon bolesti izgleda neprepoznatljivo (FOTO)

Opaka bolest pokvarila je mnoge planove poznatog glumca

1660394291_aljosa.png
Foto: Jutjub/printskrin/Snežana Savić

Aljoša Vučković jedan je od najpoznatijih jugoslovenskih glumaca. Punlika ga najviše pamti po ulogama u "Boljem životu", "Srećnim ljudima, "Povratku otpisanih", "Vratiće se rode", "mom rođaku sa sela" i mnogim drugim. Ostvario je preko 70 uloga u filmovima i serijama. Bio je miljenik pripadnica nežnijeg pola.

Iza sebe ima bogatu karijeru, ali bolest koja je otkrivena 2018. pokvarila je sve. Glumac se povukao iz javnog života, a o dijagnozi ne želi da otkriva mnogo detalja. 

Pročitajte još: Zbog nje su mnogi plakali, a danas je ne biste prepoznali: Evo kako izgleda čuvena ESMERALDA (FOTO)

Aljoša je bio na lečenju u jednoj beofradskoj klinici. Prilikom izlaska, kratko je izjavio:

Ništa ne radim i ne mogu da radim. Bolestan sam i ne osjećam se dobro, to je jedan od razloga zašto ne glumim – rekao je za “Kurir”, ali nije želeo da otkriva detalje o bolesti.

Proslavljeni glumac 17. decembra napuniće 76 godina. NJegove dve ćerke, Sara i Leana, kao i supruga Edita velika su mu podrška.

Pročitajte još: Pričali su da je partner stariji od nje 30 godina, a sada je odlučila da ga pokaže: ON je osvojio srce naše pevačice (FOTO)

Bonus video:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.