Oglas
· · Komentari: 0

Kejt Midlton slomljena: Kraljica joj zabranila da ima četvrto dete, a razlog je BANALAN!

Po navodima stranih medija, kraljica Elizabeta ne želi da dobije četvrto praunuče od princa Vilijama i vojvotkinje od Kembridža.

1613563872_ksksk.png
Foto: Youtube printscreen / The Royal Family Channel
Oglas

Već neko vreme kruže tekstovi da je Kejt ponovo trudna, da će kraljevska porodica postati bogatija za još jednog člana. Ove vesti o četvrtom Kejtovom i Vilijamovom detetu su svakim danom sve glasnije, a prema pisanju pojedinih stranih medija, sedmogodišnja Džordž, petogodišnja Šarlot i dvogodišnji Luis ne mogu da dočekaju da dobiju brata ili sestru.

Pročitajte još: Glumica iz "Igre prestola" progovorila o torturi Merlina Mensona: "Čudovište me je uništilo"

Ako možemo da sudimo po poslednjem pisanju "National Enguirera" izgleda da im se ova želja neće ostvariti. Naime, navedeni tabloid tvrdi kako četvrto dete u porodici u nije moguće jer kraljica to ne dopušta!

Pročitajte još: Dve godine od smrti kralja narodne muzike: Ćerka Ilda smogla snage da napiše samo JEDNU reč (FOTO)

Kraljica Elizabeta je najdugovečnija britanska kraljica, navodno je zabranila supruzi svog unuka Vilijama da ponovo ostane trudna. Kejt je, navodno, u narednom periodu planirala još jednu trudnoću, no kraljica se sa tim nikako nije složila.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alena Bercunova (@giveja31)

Kako se navodi kraljica ne želi da dopusti da Kejt ne bude radno aktivna, pogotovo kada su prošle godine ona i Vilijam, nakon Harijevog i Meganinog odlaska, preuzeli većinu kraljevskih obaveza. Sebično ili ne, ali Elizabeta trenutno jedino razmišlja o budućnosti monarhije, pa prema rečima izvora, ne želi još jedno praunuče jer za vojvotkinju ima drugačije planove. U slučaju da zatrudni, Kejt određeno vreme ne bi mogla da obavlja dosadašnje kraljevske obaveze.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas