Oglas
· · Komentari: 0

Ko je Džonatan Ke Kvan koji je obeležio dodelu Oskara? Sa 12 godina glumio sa Harisonom Fordom koji mu je nakon ČETIRI DECENIJE uručio nagradu (FOTO/VIDEO)

Džonatan Ke Kvan definitivno je obeležio ovogodišnju dodelu Osakara

1678785034_profimedia-0762367244.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Džonatan je dobio Oskara skoro 40 godina nakon što se prvi put pojavio na filmu. Jedan od njegovih zapaženijih filmova i onaj koji ga je vinuo u zvezde 80-ih godina bio je "Indijana Džons i ukleti hram".

Ovaj 51-godišnjak se pokazao kao pravi holivudski miljenik nakon uloge u filmu "Sve svuda odjednom". Glumio je Vejmonda Kanga, Evelininog muža, što mu je donelo nagradu za najboljeg sporednog glumca na dodeli nagrada Critics Choice Avards, najbolju sporednu mušku ulogu u bilo kom filmu na dodeli Zlatnog globusa i najboljeg sporednog glumca na dodeli Oskara, piše Dejli Mejl.

Međutim, on se decenijama bavi glumom, ali do sada nije dobio neke veće nagrade za svoj rad, sve do ove godine. On je zapravo postao glumac sa 12 godina, glumeći rame uz rame sa čuvenim Harisonom Fordom u filmu "Indijana Džons" koji je postao globalni hit i to ostao do danas.

Film "Sve svuda i odjednom" je nagrađen sa sedam Oskara -  najbolji film, najbolju glavnu glumicu, najbolju režiju, najbolju montažu filma, najbolji originalni scenario, najbolju sporednu glumicu i najbolju sporednu mušku ulogu.

Nakon što je dobio nagradu za najboljeg sporednog glumca Džonatan je održao dirljiv govor na sceni:

- Moja mama ima 88 godina i gleda od kuće – "Mama, upravo sam osvojio Oskara" - 'izjavio je vidno emotivan glumac, zatim je nastavio:

- Moje putovanje je počelo čamcem. Proveo sam godinu dana u izbegličkom kampu. I nekako sam završio ovde na najvećoj holivudskoj sceni. Kažu da se ovakve priče dešavaju samo u filmovima. Ne mogu da verujem da mi se to dešava. Ovo, ovo je američki san!

- Sve dugujem ljubavi svog života – svojoj supruzi Eho – koja mi je iz meseca u mesec, godinu za godinom 20 godina govorila da će jednog dana doći moje vreme. Snovi su nešto u šta moraš da veruješ. Skoro sam odustao od svog sna. Za sve vas, molim vas da održite svoje snove.

NJemu je Oskara dodelio Harison Fors sa kojim je njegova karijera i krenula pre nešto više od 40 godina, a na sceni su se srdačno pozdravili.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas