· · Komentari: 0
BRESKVICE!

KO OD MAJKE ROĐEN! Poznati glumac se kupao potpuno GO, a ŠOKANTNE fotografije OBARAJU REKORD s pregledima (FOTO/VIDEO)

Osim izvajanog torzoa, glumac pokazao i mnogo više, a komentari pljušte na društvenim mređama.

1629130291_orlando.jpg
Foto: Instagram Printscreen

Čini se da holivudski glumac Orlando Blum obožava da bude go na odmoru, čime se i sam ponosno pohvalio na društvenim mrežama, tačnije na Instagramu gde ga prati 5.200.000 pratilaca.

Osim što je pokazao isklesani torzo, glumac (44) objavio je i fotografiju na kojoj pozira u potpunosti go kraj jezera, a pozadinu je prekrio emotikonom breskve, dok mu pogledi drugih kupača nisu smetali.

Objava je u kratkom roku postala pravi hit, a komentare su mu ostavili i slavni kolege poput Džoša Brolina, Majkla Entonija i Helene Kristensen koji su se i našalili na njegov račun.

"Breskvica", "Pogledaj porodicu na drugoj strani obale", "Omg Orli", "Znači tako pretvaraš vodu u vino", "Nema veze šta objaviš, uvek te gledam kao vilenjaka", "Najbolja žabica", "Zar opet", "Lep kostim za plivanje", "I evo ga ponovno", "Kakav divan krajolik", "Zašto nam to radiš", samo su neki od komentara koje je dobio.

Orlanda su paparaci golog prvi put snimili 2016. godine dok je bio na odmoru u Italiji sa partnerkom Keti Peri i to dok je klečao na dasci i veslao. U kasnijim intervjuima pevačica je priznala kako joj je bilo pomalo neugodno zbog toga i da je pokušao da je nagovori da se i ona razgoliti, ali nije na to pristala.

Sada nije otkrio na kojoj je lokaciji snimio svoje najnovije golišavo izdanje, ali pre nedelju dana on i Keti su takođe uživali u Italiji.

Par je počeo da izlazi 2016. godine, ali godinu dana kasnije su prekinuli, da bi se pomirili 2019. godine. U avgustu prošle godine dobili ćerku Dejzi.

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.