Oglas
· · Komentari: 0
EVROVIZIJA

KONSTRAKTA krenula u osvajački pohod Evrope: Obeleženo i 15 godina od pobede Marije Šerifović na pesmi Evrovizije (FOTO)

Konstrakta će od 10. do 14. maja predstavljati Srbiju na izboru za pesmu Evrovizije u Torinu

1651144704_onstrakta.jpg
Foto: Youtube printscreen/RTS
Oglas

U prostorijama RTS-a, organizovan je ispraćej Ane Đurić poznatije kao Konstraka, koja će sa pesmom "In corporesano", predstavljati Srbiju na pesmi Evrovizije u Italiji.

Pročitajte još: Da li ste čuli za Eptaderm? Švajcarski naučnici su stvorili linije koje ciljano neguju ova stanja kože

Program je otvorila Dragana Kosjerina koja je pripadnicima sedme sile poželela dobro došlicu i napomenula da se obeležava ujedno i 15 godina od pobede Marije Šerivofić na ovom prestižnom takmičenju.

Foto: K.Lj.

- Obeležavamo jubulej, 15 godina od pobede Marije Šerifović na Pesmi Evrovizije. I posle toliko godina u sueprlativu se govori o tome kako smo organizovali Evroviziju u Srbiji - rekla je Kosjerina. Nakon uvodnog obraćanja Olivere Kovačević, urednice zabave RTS-a, prisutnim gostima obratio se i italijanski ambasador u Srbiji:

- Pozdrav svima i hvala vam jer ste me pozvali. Veoma sam srećan jer mogu da pozdravim vašu pedstavnicu. Manifestacija se vraća u našu zemlju nakon 33 godine odsustva. Tih dana će se u Torinu održati brojni događaji od međunarodnog značaja. Kao što smo videli Italija ima dugo istoriju na Evroviziji, od 1956.,  a pobedila je tri puta. Što se tiče Maneksina podsećam se da su Uraganke vaše prve čestitale, što je znak prijateljstva naših naroda. Evrovizja je izvanredan muzički festival, slogan koji je izabran je "Zvuk lepote," što su sinonimi Italije u svetu. Počastvovani smo jer imamo priliku da ugostimo ovaj festival ponovo. Konstrakti  želim najlepše želje i uspeh na Evroviziji. Ja kao strastveni pratilac muzike moram da kažem, da je ova pesma korak ispred vremena u svakom smislu - rekao je Karlo Kaso koji je nakon govora uručio zastavu Italije našoj predstavnici Konstrakti.

Na pitanje Dragane Kosjerine "Šta je u prirpemama bio imperativ?", Ana je zbunjeno odgovorila na: - Fokusirali smo se da radimo i da sve bude u domenu zabave - rekla je Konstrakta. Ani je zastavu Srbije uručio direktor RTS-a Dragan Vujišević.

Nakon što je odgovorila na nekoliko pitanja, konstrakta je otpevala pobedničku numeru uz dobro prepoznatljivu koreografiju. Konstrakta će nastupiti 12. maja u drugoj polufinalnoj večeri.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas