· · Komentari: 0

Konstrakta otkrila kako se snalazi kao RODITELJ dva tinejdžera: "Vreme će pokazati šta sam uradila sa mojim pristupom"

Konstrakta progovorila o vaspitanju dece

1677242302_kzn_praznik_mimoza_11012023_0017.JPG
Foto: Ataimages.rs

Ana Đurić Konstrakta je majka dvoje dece koja ulaze u period puberteta što je svakako veliki izazov za svakog roditelja. Pevačica se trudila da ih izvede na pravi put i imala je poseban pristup za koji se nada da će uroditi plodom.

- Moja deca sada ulaze u period puberteta. Vreme će pokazati šta sam uradila sa mojim pristupom. Oduvek ih posmatram i tretiram sa poštovanjem, uvažavam sve njihove potrebe. Što se tiče postavljanja granica, tu sam jako tanka. Uvek idem na to da su oni sposobni da razumeju kada sa njima sedneš i objasniš im zašto je nešto okej, a nešto ne- priča Ana Đurić za "Blic"

Priznaje da joj je najteže da natera decu da raspremaju za sobom i ispunjavaju obaveze koje imaju.

- Ostane krevet raspremljen pet dana, svuda su knjige, čarape, farmerke. Verujem da nismo jedini u toj situaciji sa tinejdžerima. Teško je izvesti psa, i na kraju ga ja izvedem. Nisam tu nešto postigla, ali imam još neko vreme valjda da ih uteram u tu neku odgovornost prema njihovoj okolini.​

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.