· · Komentari: 0

Konstrakta uputila apel na Instagramu: "Da javimo rođacima, tetkama, drugovima.." (FOTO)

Ana se obratila i uputila apel celom svetu

1652276642_konstrAta.jpg
Foto: Ata images

Sinoć je u Torinu održano prvo polufinale Evrovizije, najvećeg i najpoznatijeg muzičkog takmičenja na svetu. Sedamnaest država predstavilo je svoje numere, a samo 10 zemalja se plasiralo u veliko finale koje će se održati u subotu, 14. maja: Švajcarska, Island, Jermenija, Litvanija, Portugal, Norveška, Grčka, Ukrajina, Holandija i Moldavija.

Konstrakta će nastupiti u četvrtak, 12. maja, kada će se održati drugo polufinalno veče. Pored nje, predstaviće se još 17 zemalja, a opet će samo 10 proći u finale. 

Naša predstavnica sa numerom "In corpore sano" nastupiće u četvrtak pod rednim brojem 3, a na svom profilu na društvenoj mreži Instagram uputila je snažan apel.

Pročitajte još: LAST MINUTE AKCIJA - PRAVA ATRAKCIJA U WAYOUT-U

Ona je okačila fotografiju sa listom zemalja učesnica na drugoj polufinalnoj večeri, a u opisu objave je naglasila pod kojim rednim brojem se takmiči i apelovala da glasaju za nju iz ostalih država sveta.

"Da javimo rođacima iz dijaspore, tetkama iz Amerike, ujacima iz Australije, drugovima biserima rasutim po celom svetu…Srbija je redni broj 3, 12.05.2022." - istakla je u opisu fotografije.

Da naša predstavnica ima ogromnu podršku moglo se videti i po komentarima. "Glasaću za Srbiju iz Izraela", "Naravno da Crna Gora glasa za vas", "Stiže glas iz Azerbejdžana", "Glasam za vas susedi, pozdrav iz Zagreba" bili su samo neki od komentara.

Svim srcem navijamo za našu Anu i pozivamo sve koji žive van granica Srbije da glasaju!

Bonus video:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.