Oglas
· · Komentari: 0

Kortni Koks se oprostila od Metjua Perija: "Postoji hiljade trenutaka koje bih volela da mogu da podelim" (VIDEO)

Kortni Koks je objavila video sa snimanja serije "Prijatelji" i oprostila se od Metjua Perija

1700040345_ad77f3a3e746f20419c570083a13731fa05fdbe1.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Kortni Koks je u čuvenoj seriji "Prijatelji" tumačila ulogu Monike. Ona i Metju Peri su bili u seriji bili u vezi, a kasnije su se venčali i usvojili blizance. Glumica je odlučila da se oprosti od svog kolege i prijatelja video snimkom sa snimanja na kome tek počinje njihova romansa.

Ispod video je ostavila dirljiv opis u kom je naglasila koliko je zahvalna što je Metju Peri bio u njenom životu.

 

- Toliko sam zahvalna za svaki trenutak koji sam imala sa tobom, Meti, i nedostaješ mi svakoga dana. Kada sa nekim sarađujete toliko blisko kao što sam ja sa Metjuom, postoji hiljade trenutaka koje bih volela da mogu da podelim. Za sada, evo jednog od mojih omiljenih. Da vas uvedem u priču; Čendler i Monika je trebalo da provedu jednu zajedničku noć u Londonu. Ali zbog reakcije, to je postao početak njihove ljubavne priče. U ovoj sceni, pre nego što smo počeli da snimamo, šapnuo mi je jednu smešnu rečenicu. Često je radio takve stvari. Bio je zabavan i ljubazan - napisala je slavna crnka.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas