Oglas
· · Komentari: 0

''Kupujemo za naše žene'': PRINC HARI sa prijateljem u Japanu u potrazi za poklonima za Megan Markl (FOTO)

Vojvoda od Saseksa je uslikan u radnji sa polo-igračem Načom Figueresom

1691745696_Hari-i-prijatej-naslovna.jpg
Photo: Instagram printscreen/nachofigueras
Oglas

Princ Hari (38) se trenutno nalazi na putovanju po Aziji. Pre nego što je otišao za Singapur, odlučio je da sa svojim prijateljem svrati do jedne prodavnice, kako bi kupili poklone za svoje lepše polovine.

Dva muškarca su pozirala na slici koju je Načo objavio na svom Instagramu, noseći naočare, dok se iza njih nalaze japanke i torbe koje vise na zidovima radnje.

- Šoping za naše supruge, napisao je argentinski polo-igrač uz objavu.

Inače njih dvojica su dugogodišnji prijatelji, a na putovanje u Japanu su došli sa istom namerom , a to je prisustvovanje Internacionalnom sportskom samitu sa ciljem promovisanja sportskih vrednosti. 

Za to vreme, Megan Markl se sa svojom prijateljicom provodila na koncertu Tejlor Svift u Kaliforniji.

BONUS VIDEO: 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas