· · Komentari: 0

Laća želeo da otkrije najmračnije tajne srpske estrade: Planirao knjigu u kojoj bi maske spale

Tekstopisac Milan Radulović Laća, preminuo je danas u u 36. godini

1671543067_206845_ceca-rodjendan-14062017-077_f.jpg
Foto: Ata images

Beživotno telo sina čuvene Marine Tucaković navodno je pronađeno na ulici u Izraelu.

Laća je pre iznenadne smrti govorio da je rešio da napiše knjigu u kojoj će da otkrije sve tajne srpske estrade, pevača i pevačica koji su radili sa njegovom majkom.

Navodno je planirao da oktrije ko je pokojnoj Marini ostao dužan i ko je dolazio pod dejstvom droga kod njih u kuću.

Pročitajte još: Ražnatovići proslavili KRSNU slavu: Svi se pitaju zašto se Nemanja Gudelj nije pojavio

- Laća je shvatio da treba da stavi na papir kako je njegova majka Marina radila, na koji način je stvarala velike hitove, koga je odbila za saradnju, sa kim joj je bilo lako, a sa kim teško da sarađuje. Rešio da je napiše knjigu koja neće biti posvećena Marini, već pevačima sa kojima je radila. Šta su zahtevali od nje, ko ima poroke, ko je dolazio sa problemima i šta je on sve slušao. Pisaće o tome ko je dugovao novac, ko nikada nije vratio njegovoj mami pare čak ni kada je bila bolesna i kada joj je novac trebao za lečenje... Mnoge maske će da padnu. Verujem da estradi uopšte neće biti svejedno, ali neće moći da ga tuže, jer o svima o kojima bude pisao i iznosio šokantne detalje Laća će dati nadimak i opisati ga da svako može da shvati o kome se radi - rekoa je tada izvor blizak Laći, preneo je Star.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.