Oglas
· · Komentari: 0

LEPA MARTA: Znate li da je i Vojinova bratanica završila FDU? (FOTO)

Na sajtu IMDB uz ime lepe Marte stoji nekoliko naslova na kojima je radila.

1695330957_59253_vojin-cetkovic_ig.jpg
Foto: ATA images
Oglas

Naš poznati umetnik Vojin Ćetković jedan je od najboljih, ali i najšarmantnijih glumaca koje Srbija ima. Gledali smo ga u mnogo različitih uloga i niko ne može da ospori njegov talenat.

Uprkos činjenici da je veoma popularan, Vojin o svom privatnom životu ne voli da priča u javnosti. Upravo zbog toga retki znaju da nije on jedini koji ima afinitete prema glumi.

Vojin ima mlađeg brata Bojana. On živi i radi u Kruševcu, a takođe je napravio karijeru u pozorištu. Zaposlen je u Kruševačkom pozorištu kao organizator.

 

Da krv nije voda dokazuje i činjenica da i Bojanova ćerka gaji ljubav prema umetnosti. Iako je završila Fakultet dramskih umetnosti, lepa Marta Ćetković se nije odlučila da gradi karijeru kao glumica.

Čini se da ju je više privukla produkcija i menadžment, pa je tu i otpočela svoju profesiju. Na sajtu IMDB uz ime lepe Marte stoji nekoliko naslova na kojima je radila: "Ruski konzul", "Lako je Raletu", "Srce zločina".

 

Marta ima jednu veliku pasiju, a to su putovanja. Na osnovu njenog Instagram profila mogli smo da zaključimo da je veoma atraktivna i lepa, ali i da sa svojim pratiocima voli da deli zapise iz svakodnevnog života.

Ona ima 31. godinu, a Vojina je jednom prilikom na fotografiji oslovila sa "Striko". Ona je podelila njihovu zajedničku fotografiju, a Vojin je veoma ponosan na sve što njegova bratanica radi.

(Glossy)

BONUS VIDEO:

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas