Oglas
· · Komentari: 0

"LJudima sam verovatno bila smešna": Snežana Đurišić o početku veze sa poznatim doktorom

Snežana Đurišić i njen partner, doktor Vanja Milošević, u vezi su već nekoliko godina, a dokazuju da se ljubav pronalazi kada to najmanje očekujete

1707636273_2da745a76f0acdf533a03c99d8b8ded78a94f885.jpg
Foto: ATA images
Oglas

NJihov prvi susret dogodio se pre više od dve decenije, a tada nisu mogli ni da naslute da će im se jednog dana putevi ukrstiti.

Snežana ne krije da su je na početku mučile godine u kojima joj se desila ljubav, ali je dokazala da prava ljubav ne pita za mesto i vreme.

- Nisam čak imala ni viziju kako bi trebalo da izgleda osoba koja bi se meni kao dopala, da bih ja želela sa njim da živim do kraja života. Nekako kada sam srela Vanju i kada smo počeli da pričamo, on čak nije ni znao da sam ostala bez supruga. Poznavao ga je, naravno. I bio je baš onako šokiran. Nekako, nešto... neki fluid je postojao. To se prosto oseti - rekla je Snežana za TV Prva i priznala da joj je bilo neprijatno zbog njenih godina.

- I sada, možete misliti mene u tim godinama da se meni tako nešto dogodi. Ja sam ljudima verovatno bila smešna, ali ja sam uživala. Ja sam bila zaljubljena najstrašnije - istakla je pevačica koja je potom objasnila kako se rodila ljubav između nje i Vanje:

- To prijateljstvo... Da bi ti se neko dopao, moraš da sedneš s njim i da ga pogledaš, da ga čuješ i onda tu negde da vidiš da li... Obično mi tražimo, pa mislim i oni čak kad hoće ženu za neko vreme ili neko duže vreme... To moja mama kaže:"Ona je žena za duže vreme". I ovi mlađi, slušam svog unuka koji kaže: "Mora da misli isto kao ja" - zaključila je pevačica.

BONUS VIDEO

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas