· · Komentari: 0
OTVORENO

LJupka Stević OTKRILA da li bi se POMIRILA sa generalom Simićem

Strasti se ne smiruju

1603358725_ljupka.jpg
Foto: YouTube printscreen /TV Pink

Pevačica koja je već nedeljama u žiži javnosti, zbog skandala koji je napravila, kada je svom sada već bivšem partneru, razlupala dva automobila, kaže, da je sve svoje emocije prenela u pesmu.

Pročitajte još: Potresna ispovest Rade Manojlović: Mama mi je umrla na rukama zbog GREŠKE LEKARA

- Kao što kažem i u pesmi „Ne stidim se, al sramota me“. Kako bih mogla da se stidim ljubavi koja je toliko dugo trajala? I u spotu ima trenutaka iz mog života, kao što je onaj kada stavim jastuk ispod majice – znala sam da to radim i kod kuće, da se ogledam i zamišljam kako bih izgledala kao trudnica – priznala je pevačica u emisiji „Kec na jedanaest" 

Kako je rekla, u ljubavi nije ljupka, u šta je i javnost imala prilike da se uveri. Pevačica i general su deset godina bili u ljubavi, a sada nakon svega, LJupka otkriva da li bi volela da se vidi sa njim i porazgovara o svemu:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Žene nisu nikada tako jake kao onda kada se naoružaju vlastitim slabostima. (Defo)

A post shared by LJupka Stevic (@ljupkastevic) on

- Nemamo mi više o čemu da razgovaramo. Želim da na celu tu priču stavim tačku i da ga ne vidim više nikada u životu, ne možemo biti ni prijatelji. Povređena sam i dalje, razumite me. 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.