Oglas
· · Komentari: 0

Madona želi da joj se Britni Spirs pridruži na turneji: Da li će se "kraljica i princeza popa" ponovo udružiti?

Madona posle zdravstvenih problema koje je imala nastavlja sa probama za turneju koja je očekuje, a izvori su za Pejdž Siks rekli da planira i posebnu gošću

1692781663_Collage-Maker-23-Aug-2023-11-04-AM-2214.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Madona se nada da će joj se Britni Spirs pridružiti na njenoj predstojećoj turneji „Celebration“, rekli su izvori za pomenuti magazin. 

Pop zvezde su dugo bile prijateljice i čak dele istog agenta, a neretko su se zajedno nalazile na sceni.

Madona, koja je prošle nedelje sa šestoro dece proslavila svoj 65. rođendan u Lisabonu, vraća se probama za turneju nakon što je ranije ovog leta hitno prebačena na odeljenje intenzivne nege u NJujorku. Ipak, već pravi planove za sledeću godinu nakon što je bila primorana da odloži koncerte, a rečeno je da želi da se Spirs (41) pojavi na jednom od njenih pet koncerata u Los Anđelesu u martu.

Madona posebno želi da obeleži 20. godišnjicu njihove saradnje, „Me Against the Music“, pesme koja je objavljena u oktobru 2003.

- Madonna je prvobitno želela da joj se Britni pridruži na turneji ove godine. Sve je odloženo zbog njene bolesti, ali ona i dalje želi da joj se Britni pridruži na Kia Forumu - rekao je izvor, piše Pejdž Siks.

Zvezde su održale nastup koji mnogi pamte na dodeli MTV video muzičkih nagrada u avgustu 2003. godine, tokom kojeg je Madona podelila poljubac sa Britni i Kristinom Agilerom. Princeza popa se poslednji put pridružila Madoni na sceni tokom njene turneje u novembru 2008. - godinu dana nakon razvoda od Kevina Federlajna.

Spirs, kojoj je uspešno prekinut nadzor oca nakon 13 godina u novembru 2021. godine, nije nastupala u javnosti od oktobra 2018. godine.

BONSU VIDEO

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU


 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas