Oglas
· · Komentari: 0
ŠOK

Marija Šerifović "uhapsila" Cecu: Držala joj ruke na leđima i ozbiljno zapretila (VIDEO)

Novi haos u Zvezdama Granda

1635327808_ceca.jpg
Foto: Youtube printscreen/Zvezde Granda
Oglas

Ceca Ražnatović, nova je članica žirija najpopularnijijeg takmilenja, a da se odlično uklopila u ekipu, govori i to da iz nedelje u nedelju sve češće izražava svoje mišljenje, kao i da se veoma često ne slaže sa odlukama svojih kolega.

Pročitajte još: BEKUTI MUŽ UZEO SVU IMOVINU: Ostavio je na ulici, bez dinara! Isplivali svi detalji

Nova epizoda, doneće i dosta uzbuđenja. S obzirom da se Ceca i Marija Šerifović često peckaju i ne slažu u odlukama, mlađa koleginica odlučila je da ode korak dalje.

Kako Ceca veoma često ume da promeni čitav tok odluke žirija, zbog pritiskanja tastera DA, Marija je odlučila da je "uhapsi", pa joj je prišla i stavila ruke na leđa dok takmičar nije završio svoje izvođenje, verovatno kako folk zvezda ne bi mogla da glasa.

Sa druge strane Bosanac i Saša Popović su se malo opustili, pa su zaigrali kolo. 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas