Oglas
· · Komentari: 0
život

MEGAN MARKL IZGUBILA BEBU: "Dok sam menjala sinu pelenu, osetila sam bol u stomaku"

Bolna ispovest poznate glumice

1606299841_w_55755983.jpg
Foto: Epa
Oglas

Megan Markl danas je otkrila da je pretrpela pobačaj kada se preselila u SAD. Vojvotkinja od Saseksa rekla je da je izgubila drugo dete nakon što je osetila "oštar grč" u stomaku dok je u julu menjala pelenu sinu Arčiju.

U današnjem NJujork tajmsu, Megan je opisala da joj je pozlilo kod kuće u Los Anđelesu.

Kako kaže, najteže joj je palo da gleda princa Harija kako tuguje dok se i ona sama "raspadala u komade".

Foto: Deposit

Pročitajte još: Džej Lo sinoć nam je predstavila novi duet sa POZNATIM PEVAČEM performansom koji OSTAVLJA BEZ DAHA (VIDEO)

- Nakon što sam Arčiju promenila pelenu, osetila sam oštar grč. Spustila sam se na pod sa njim u naručju, pevajući mu uspavanku da bi nas oboje smirila. Vesela melodija bila je potpun kontrast mom osećanju da nešto nije u redu - napisala je.

U rubrici pod nazivom "Gubici koje delimo" napisala je:

- Dok sam držala svoje prvorođeno dete, znala sam da gubim ono drugo.

Megan je napisala da se to desilo jednog julskog jutra koje je izgledalo kao i svako drugo. Kada se probudila i nahranila pse, pospremila je Arčijevu odeću i bojice, a onda vezala kosu u rep. Krenula je da zameni Arčiju pelenu kada je osetila jak bol u stomaku.

Pročitajte još: Sedam reči koje Megan Markl i Kejt Midlton nikako ne smeju da izgovre, a mi ih koristimo svakodnevno

- Nekoliko sati kasnije ležala sam u bolničkom krevetu, držeći supruga za ruku. Osećala sam toplinu njegovog dlana, a on mi je ljubio ruku koja je bila mokra od naših suza. Zureći u hladne bele zidove, oči su mi se zastaklile. Pokušala sam da zamislim kako ćemo se izlečiti - zaključila je.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas