Oglas
· · Komentari: 0

"Meni je nezamislivo da se žena porađa, a da si ti u kafani": Nina Seničar iskreno o muškarcima i očevima

Popularna glumica i manekenka Nina Seničar čeka drugo dete, a nedavno je tokom gostovanja u podkastu iznela razmišljanja koja su pokrenula lavinu komentara na društvenim mrežama.

1716372710_nina_senicar_10052022_0037.jpg
Photo:ATA /A.A
Oglas

Nina Seničar je nedavno privukla pažnju javnosti zanimljivom izjavom. Prilikom gostovanja u podkastu "Jednostvno roditelj" govorila je o svojoj primarnoj porodici, o odnosu njenog oca prema njoj, ali i o očekivanjima od supruga.

"Sad me neće voleti muškarci u Srbiji, ali meni je nezamislivo da se žena porađa, a da si ti u kafani i da piješ sa društvom, šta ako se njoj nešto desi..?", zapitala se glumica.

"On treba da bude tu i da vidi sve. To ne može da se opiše rečima. Ne krivim muškarce. To se jednostavno tako desilo zato što kod nas muškarci nisu mogli da budu na porođaju. Šta će čovek da radi ako porođaj traje dvadeset sati. Verovatno se to nekako spontano desilo. Međutim, neki muškarci nisu promenili pelenu u životu. Tim ljudima ne znam šta bih uradila.

To su neke stvari u kojima ti, kao osoba, ne učestvuješ, a koje su apsolutno bitne i za dete, i za tebe, i za vas kao par. Ali, ima i fenomenalnih očeva. Zaista to mislim", iznela je Nina.

Naglasila je da je njen otac uvek pronalazio način da izađe sa posla i dođe kući da je okupa, dok je bila beba.

"On bi našao zamenu na dežurstvu za tih dvadeset minuta. Srećom, Novi Sad je mali... Doleteo bi, okupao me, stavio me da spavam i vratio se na posao. Niko njega nije naterao na to, on je sam tako želeo. To i jeste poenta", otkrila je glumica.

Reči Nine Seničar su bile povod za diskusiju na društvenim mrežama. Mnogi misle da je ona u potpunosti u pravu, dok drugi smatraju da je sve stvar dogovora i da izbor treba da bude na partnerima individualno. 

Lepa i srećna 

Bonu video: 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas