Oglas
· · Komentari: 0

Milica Pavlović o snimanju intimnih scena sa Milošem Timotijevićem: " Samo mi je otežavao, zaledila sam se"

Pevačica je objasnila da joj snimanje intimnih scena nije palo lako

1665645024_Collage-Maker-13-Oct-2022-09.06-AM.jpg
Foto: ATA images, TANJUG/ Zoran Žestić
Oglas

Miloš Timotijević i Milica Pavlović glume zaljubljen par u seriji "Pevačica". Kako se Pavlovićeva po prvi put oprobala u glumi, otkrila je da joj snimanje intimnih scena nije palo lako.

"Možda ljudima zvuči čudno, ali ja zaista jesam stidljiva po tom pitanju, posebno kada se uzme u obzir da se nalazimo na setu gde smo okruženi kompletnom ekipom koja prati svaki naš korak i očekuje da se desi to što bi trebalo. Na vreme sam ih upozorila da će to biti problem, u šta su se i uverili jer smo mnogo puta morali da prekidamo snimanje scena koje su intimnije. Miloš mi je samo otežavao, jer kad on uđe u ulogu, ja se zaledim (smeh). Ima izuzetno izražen karakter, koji pleni. I to je sigurno olakšavajuća okolnost za njegovu karijeru, ali s druge strane, ja nisam glumica i ne mogu tako lako da se prilagodim tome da je sve to samo fikcija", objasnila je pevačica, pa dodala da je Miloš imao strpljenja za nju.

Pročitajte još: Ana Sević upoznala devojku Darka Lazića i otkrila kakvo mišljenje ima o njoj

"Miloš je imao dovoljno strpljenja za mene, trudio se da mi pomogne i znatno mi je olakšao svojim savetima. Dok smo snimali seriju, imala sam utisak da su članovi ekipe od nas dobili ono što su i očekivali, a tome je umnogome doprinelo to što je Miloš zaista dominantan muškarac, a ja sam bila stidljiva i nesigurna. Mislim da je to zapravo izgradilo tu hemiju koju je publika očigledno prepoznala i zavolela", otkrila je za "Story".

Pročitajte još: Oglasio se muž nestale pobednice Velikog brata Marijane Seifert: "Dok ne vidim telo, nadam se da je živa"

Milica je svojevremeno izjavila da ju je Miloš poljubio na prevaru, što je on demantovao i objasnio o čemu se radilo:

"To da sam Milicu poljubio na prevaru njena je interpretacija događaja. Ne krivim je zbog toga jer je iz njene perspektive to verovatno delovalo tako. Ja nju nisam prevario! Milica ne razume kako funkcioniše glumački posao i ne shvata da treba da se desi i ono što ne piše u scenariju", ispričao je za "Blic", pa pojasnio da je reč bio o triku, a ne prevari.

"Posle toga je vrištala, bilo joj je užasno neprijatno. Imali smo dva, tri poljupca i ona je posle svakog vrištala koliko joj je bilo neprijatno".

Bonus video:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas