Oglas
· · Komentari: 0

"MISLILA SAM DA JE OVO KRAJ": Nada Topčagić izašla iz bolnice, evo šta je imala da kaže

Nada Topčagić je u bolnici bila 24 sata

1711359038_Foto-Ataimages.rs-Nada-Topcagic.jpg
Foto: Ataimages.rs
Oglas

Pevačica Nada Topčagić pre dva dana hitno je primljena u Urgentni centar, a nakon što je dobila adekvatnu negu, Nada je danas izašla iz bolnice.

- Jako sam srećna što izlazim. Bila sam 24 sata u bolnici, bila sam jako uplašena, bila sam u Banovcima kad mi se to desilo. Odjednom me je jako zaboleo želudac, pozlilo mi je, muž me je dovezao. Mislila sam da je ovo kraj. Idem da odmaram - rekla je pevačica ispred bolnice.

Da podsetimo, o Nadinom zdravstvenom stanju tada je govorio njen suprug Zlatko za "Blic".

- Nada je sinoć primljena bolnicu, imala je velike bolove u stomaku, pa je zbog toga zadržana u bolnici na hirurgiji, kako bi se sproveli dalji pregledi - rekao je on.

- Ogromna frka se digla. Dobro je Nada, svesna je, bilo joj je loše sinoć i odvezao sam je u bolnicu. Lekari su rekli da mora da ostane kako bi joj uradili dodatne preglede - rekao nam je Nadin suprug.

- Nije životno ugrožena. Imala je i pre probleme sa stomakom, ali to nije rešavala i sada je došlo na naplatu - dodao je on za "Blic".

Inače, Nada Topčagić već decenijama uživa u skladnom braku sa suprugom Zlatkom Đorđevićem. Osim što su njih dvoje životni saputnici, pevačici je suprug velika podrška i u karijeri. Oni iz braka imaju sina Mikicu i unuke, a kako godine prolaze oni sve češće beže iz grada u svoju vikendicu na Tari.

(Blic)

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas