Oglas
· · Komentari: 0

Za dva dana bi napunio 41. godinu: Poznati pevač pronađen MRTAV u stanu - Uzrok smrti još uvek nepoznat

Pevač preminuo 7 dana pre 41. rođendana

1660740050_sveca.jpg
Foto: Pexels
Oglas

Škotski pevač Darijus Kembel, koji je javnosti postao poznat po učešću u takmičenju "Pop idol", preminuo je u 41. godini, preneli su škotski mediji.

Pročitajte još: Nekada je bila sinonim za mršavost: Pogledajte kako danas izgleda čuvena manekenka TVIGI sa svoje 73 godine (FOTO)

Kako se navodi, muzičar je pronađen u svom stanu, a uzrok smrti još uvek nije poznat.

 

- Sa velikom tugom objavljujemo da je preminuo Darijus Kembel Daneš. Darijus je pronađen u svom krevetu u Ročesteru i nije davao znake života. 11. avgusta je proglašen mrtvim. Lokalna policija je potvrdila da nema znakova samoubistva ili sumnjivih okolnosti. Uzrok njegove iznenadne smrti za sada nije poznat, a analize se nastavljaju. Molimo vas da ljubazno poštujete naše želje za privatnošću u ovom trenutku dok se borimo sa tragičnim gubitkom sina i brat - navodi se u saopštenju porodice, a prenosi NME

Pojavio se i u "Guys And Dolls", "Gone With The Wind", "Funny Girl" i "From Here To Eternity". Živeo je  u Americi i bio je u vezi sa kanadskom glumicom Natašom Henstridž. Venčali su se 2011. na ranču u Santa Barbari u Kaliforniji, a onda se rastao.

Pročitajte još: Žena Alekse Balaševića blista u 9. mesecu TRUDNOĆE: Ne skida osmeh sa lica dok svi Balaševići brinu o njoj (FOTO)

Kako njegovi prijatelji navode, Darijus je bio veoma uzbuđen zbog povratka u Veliku Britaniju i takmičenju "Pop Idol", koje će se snimai na Vest Endu.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas