Oglas
· · Komentari: 0

Upoznala sam je na Ibarskoj magistrali: Zorica Brunclik o Vesni Zmijanac

Pre Zorice, sa poznatim harmonikašem bila je njena koleginica Vesna Zmijanac

1710236175_Zoric-Brunclik-i-Vrezna-Zmijanac-ata.jpg
Foto: ATA
Oglas

Pevačica Zorica Brunclik je u braku sa Miroljubom Aranđelovićem Kemišem od 1985. godine, a pre toga, Kemiš je bio u braku sa pevačicom Vesnom Zmijanac.

Naime, jednom prilikom Zorica je pričala o Vesni, gde je istakla da je Vesna u svet poznati "ušla preko nje":

- Moja porodica i ja mnogo smo plakali kada je ona na mojoj grbači napravila startnu poziciju da uđe u svet poznatih. Znate, Vesnu sam upoznala kao pevačicu koja je radila na vašarima i Ibarskoj magistrali. Tada je imala svega dve pesme, "Vetar duva oko kuće" i "Ori, Mile, al' duboko". Onda je upoznala Kemiša, za koga se udala, a ja sam joj čak bila na svadbi i donela poklon - rekla je tada Zorica.

 

- Dok su njih dvoje bili u braku, Kemiš joj je dao prelepu pesmu "Nevera moja", a onda su se razveli, pa je neko pametan ko joj je tada bio šef marketinga, jer Vesna to nije mogla da smisli, rekao da bi upravo ta numera mogla da nastane zahvaljujući njihovom razvodu. S tim u vezi, ona je za jedne čitane novine dala izjavu sa velikim naslovom "Drugarica mi je otela muža" i mojoj porodici napravila pakao. Sva moja deca imala su problem, a ja sam konstantno bila frustrirana zbog nje i njenih veza sa moćnim ljudima koji su joj krojili karijeru. Zbog nje su me svi gledali kao babarogu i kao ženu koja je sve samo ne omiljena - rekla je Zorica svojevremeno, prenosi Hello.

Podsetimo, Vesna je skoro izjavila da Zorica nije odgovorna za njen i Miroljubov razvod, iako je to priča koja se u javnosti kao takva provlači i priča decenijama.

(Alo)

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas