Oglas
· · Komentari: 0

"Muškarcima je bio zabranjen ulaz": Ćira ispričao detalje sa zabave o kojoj je i danas priča - "Zabavljao sam 50 žena"

Dejan Ćirković Ćira je jednom prilikom otkrio detalje sa zabave na kojoj je on bio jedini muškarac

1704793512_sasa_matic_08032022_0012.jpg
Foto: Ataimages.rs
Oglas

Pevač Dejan Ćirković Ćira devedesetih je harao muzičkom scenom i bio je jedan od najpoznatih pevača Granda, međutim odlučio je da napusti estradu i danas živi potpuno drugačijim životom i van granica naše zemlje.

Više od 25 godina Ćira boravi u Štutgartu, dok muzičku karijeru nije još uvek batalio. Sada je dobio jedan neobičan angažman o kojem je rado govorio za medije. Dejan Ćirković Ćira koji je svojim prisustvom, glasom i energijom zabavljao čak 50 žena i to na žurci na kojoj je muškarcima bio zabranjen ulaz.

- Jedna divna Marija iz 'Udruženja žena iz Švajcarske' je organizovala zabavu za dame u jednom restoranu u Cirihu. I eto, pozvala je mene da im ulepšam veče. Muškarcima je bio zabranjen ulaz jer je to bilo pravo žensko veče, jedini muškarac sam bio ja (smeh). Šta da vam kažem, uživao sam, to je najmanje što mogu da kažem - priča Ćira u dahu i dodaje da se svim silama potrudio da ženama priredi veče za pamćenje.

- Toliko smo se lepo proveli da ne pamtim kad je tako dobra atmosfera bila na nastupu. Igrali smo, pevali, zezali se, ma ludilo… Meni je stvarno bilo najlepše, jer kad god pogledam u publiku vidim lepe i nasmejane žene. Ma, uživao sam u i energiji i u pogledu. Nadam se da će se ovako nešto ponoviti. Ovo je bila najbolja zabava ikada - dodao je.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas