Oglas
· · Komentari: 0

Najtužniji dan u životu Slobode i Dragane Mićalović: "Nije lako govoriti o tim stvarima" (FOTO)

Lepe glumice su na današnji dan izgubile oca pre pet godina

1654428007_draganam.jpg
Foto: Youtube/printscreen/K1
Oglas

Naš glumac Dragan Mićalović preminuo je 5. juna 2017. godine. Iza sebe je ostavio suprugu Milicu i tri ćerke - glumice Slobodu i Draganu i njihovu najstariju sestru Mirjanu.

Za proslavljene glumice gubitak oca je nemerljiva tuga o kojoj ne pričaju mnogo u javnosti, ali na društvenim mrežama podele emotivne i virdljive fotografije posvećene ocu. One ne kriju da im je otac bio najveća podrška i oslonac tokom života.

"Nije lako govoriti o tim stvarima. Držimo se, kao što verujem da se svaka druga porodica bori kada doživi takvu nesreću. Svako to podnosi na svoj način, ali je teško" - rekla je jednom pričikom Sloboda za "Story", dok se Dragana nadovezala:

"Obe smo morale da budemo jake, nekada svoju snagu ja pružam njoj, a nekada je ona uliva meni. Kako-kad, zavisi od trenutka".

Tim povodom, Dragana je objavila sliku koja je mnoge rastužila.

Pročitajte još: Samanta iz kultne serije "Seks i grad" skinula se u kupaći u 7. deceniji: Mnogobrojni fanovi oduševljeni (FOTO)

Foto: Instagram/printskrin/hipokampelefentokamela

"Već peta godina, moj kapetane" - napisala je glumica koja je svog oca oslovljavala sa "kapetane".

Dragana je bila izuzetno vezana za oca, a pre dve godine je na svom Instagram nalogu posvetila mu je  dirljive reči, posvećene rođendandanu glumca koji, nažalost, nije dočekao:

"Dobri moj kapetane... Dobro smo. Dobro je Maka. Čuvamo je. Govorim joj svakog dana po sto puta da je volim, sve mislim uspeću da joj nadomestim malo tebe. Ona se smeje. Stalno, a znam da joj duša vrišti tvoje ime na sav glas. Čuva se i ona, evo već treći mesec u karantinu. Danas je izašla. Rođendan ti je, mora baklava da se spremi. Pričamo stalno o tebi i smejemo se... i plačemo. I teško je, ne znam da li je teže kada ide sve nizbrdo ili kada ide uzbrdo. Znaš da se trudim da sve uradim kako treba. Zabrljam vrlo često, ali znaš me. A znaš i da te volim kao što nikog nisam i nikog neću. Srećna sam, kapetane, ima ko da me čuva. Vidiš ti to. Voli te tvoje najmalecko mezimče najviše na svetu", napisala je 6. maja 2020.godine, kada je Dragan trebalo da napuni 70 godina..

Bonus video:

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas