Oglas
· · Komentari: 0

NAJVEĆI BLAM NA DODELI OSKARA: Glumica pala zbog štikčli koje su bile visoke 20 centimetara (VIDEO)

Glumica Lajza Koši je zbog previsokih štikli doživela pad na dodeli prestižne nagrade

1710148763_Foto-Profimedia-Printscreen-YouTube-Entertainment-Tonight.jpg
Foto: Profimedia, Printscreen/ YouTube - Entertainment Tonight
Oglas

Glumica Lajza Koši uverila se na delu šta znači kada obujete prevelike štikle. A ona je na sinoćnoj dodeli Oskara bila u potpeticama od 20 cenimetara i to ju je koštalo blama.

Glumica, Jutjub zvezda i komičarka Lajza Koši priredila je svojevrsni perfomans na dodeli Oskara 2024, ali pad se zaista desio. Sasvim očekivano, moglo bi se reći s obzirom na visinu štikli zato na mreži X poručuju da bi ona "trebalo da nosi cipele u kojima može i da hoda".

Nakon pada Lajza Koši je ostala da leži na crvenom tepihu i da se smeje i nastavila je da pozira.

Dobro je da se osmeh našao na kraju. A ona se sa celokupnom situacijom izborila sa stilom, kako su naslutili i na društvenim mrežama, pogledajte još detalja sa crvenog tepiha.

Možda je na kraju krajeva i želela da je Oskar 2024. upamti po ovom momentu.

(BlicŽena)

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas