Oglas
· · Komentari: 0

Nakon bajkovitog venčanja prošle godine već žele da obnove zavete: Dženifer Lopez i Ben Aflek slave godinu dana braka

Dženifer i Ben žele da pokažu svetu da „ne uzimaju drugu šansu zdravo za gotovo“.

1688029419_e8a151a6ba76ea875c5776ebe8c151839c1dc0ba.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Dženifer Lopez i Ben Aflek žele da obnove svoje zavete ovog leta velikim slavljem u novoj vili vrednoj 60 miliona dolara, samo godinu dana nakon venčanja.

Prema izvoru bliskom paru, par koji je "pobegao" u Las Vegasu prošlog jula, a zatim održao intimnu ceremoniju venčanja u kući Bena Džordžija mesec dana kasnije - zaljubljeniji je više nego ikada i želi da još jednom izgovori čuveno "da, rekao je izvor za Dejli Mejl.

- Džen i Ben su zaljubljeni nego ikada i ova godina braka im je, jednom rečju, bila spektakularna - rekao je izvor.

- Sva njihova deca se odlično snalaze, porodice su usklađene. Oboje žele da obnove zavete i pokažu koliko su zaljubljeni jedno u drugo. Oni ovu drugu šansu ne uzimaju zdravo za gotovo.

Izvor je dodao da oni "nameravaju da slave svoju ljubav u svakom trenutku, sviđalo se to ljudima ili ne", jer konačno imaju "vezu kakvu su oduvek želeli".

Predstavnici para za mediji ove navode izvora još uvek nisu komentarisali.

Podsetimo, nakon susreta na snimanju filma Gigli pre dve decenije, 2002. godine, dve filmske zvezde su ubrzo počele da se zabavljaju, a njihova romansa je sve više interesovala javnost širom sveta. Ipak, rastali su se nakon veridbe, 2003. godine. Da su još uvek jedno za drugo shvatili su skoro 20 godina kasnije i dokazali da za pravu ljubav uvek ima vremena.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU


 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas