Oglas
· · Komentari: 1
ŠOK

Nakon optužbi da je Lečić silovao Danijelu Štajnfeld, reakcije stižu sa svih strana: Javnost zgrožena

Poznata glumica navodno je u tužilaštvu dala iskaz u kome je Branislava Lečića optužila za silovanje

1616426142_lecic_program_kalis_28082020_0016.jpg
Foto: Ataimages
Oglas

Danijela Štajnfeld, juče je u beogradskom tužilaštvu otkrila ime moćnika iz filmske industrije koga je optužila za silovanje, a kako se navodi u pitanju su inicijali B.L:

Pročitajte još: Upoznali smo je u ulozi Žaklinice: Glumica Tijana Maksimović za Magazin novosti o snovima koji su počeli da se ostvaruju

- U svojoj izjavi navela je identitet eventualnog izvršioca krivičnog dela inicijala B.L. Dalje provere su u toku i radi se na prikupljanju dokaza - dodaju iz Višeg tužilaštva.

Nakon što su mediji došli do saznanja, odmah je počelo da se spekuliše da je u pitanju glumac i bivši ministar kulture Branislav Lečić. Odmah nakon što je u medijima odjeknula vest, Branislav Lečić izdao je hitno saopštenje u kome je demantovao današnje navode:

- Povodom optužbi koje su se pojavile u medijima o mom navodnom silovanju Danijele Štajnfeld, dajem sledeću izjavu:

- Apsolutno poštujem zakon i pravne institucije ove države, i spreman sam da u bilo kom trenutku odgovaram u Tužilaštvu na ovakvu optužbu.

- U pitanju je najgnusnija laž koja me diskredituje - napisano je u kratkom saoštenju.

Ubrzo nakon saopštenja slavnog glumca, oglasila se i njegova ćerka, Ana koja je za medije rekla da će istina izaći na videlo i da ona zna kakav je čovek njen otac, kao i da je mirna zbog čitave situacije. I mnoge kolege, dale su izjavu povodom današnjih pisanja u kome smatraju da niko nije kriv dok se ne dokaže suprotno.

 

- Zaista mi je sve to degutantno i odvratno i ne želim da komentarišem takve priče dok se ne dokaže da se to i desilo. Istina je da smo zajedno igrali u seriji "Vratiće se rode", ali ja nikada ništa nisam primetila. Neću da blatim svoje kolege - rekla je Mira Banjac.

Pročitajte još: "Doživeo je da vidi Jakova": Seka Aleksić se kroz suze prisetila oca, a onda otkrila potpuno nepoznat detalj iz svog života

Podsetimo, Danijela Štajfeld svojim dokumentarnim filmom "Zaceli me", koji je premijerno prikazan prošle godine na festivalu u Sarajevu, ispričala je kako je moćnik iz filmske industrije silovao, zbog čega se nedugo zatim odselila u Ameriku.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas