Oglas
· · Komentari: 0

Nakon raskida posetili bračno savetovalište: Megan Foks se trudi da spasi vezu

Megan Foks započela je glasine o raskidu sa verenikom Mašin Kelijem kada je pre nekoliko dana obrisala sve fotografije sa društvene mreže Instagram

1676477335_b173478882444396a5de3ee9d91e49dc86bbd7c4.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Da u pitanju nisu bila samo nagađanja dokazuje i to da su oboje fotografisani kako napuštaju bračno savetovalište. Nakon problema koji su se javili, par je odlučio da potraži stručnu pomoć. Viđeni su kako razgovaraju nakon napuštanja zgrade, ali odlaze odvojenim kolima, prenosi Mirror.

Izvor blizak Megan je rekao da je ona „veoma uznemirena“ nakon njihove navodne svađe i da je odbijala da razgovara sa njim. Imali su dosta uspona i padova, ali sada je izgleda ozbiljno.

- Nisu zvanično prekinuli veridbu, ali Megan je skinula svoj prsten. Imali su problema u prošlosti, ali stvari izgledaju prilično ozbiljne ovoga puta - rekao je izvor za Pipl.

Glumica je od kada su počele priče o navodnom raskidu, izbrisala i nalog na društvenoj mreži Instagram gde je bilo veoma aktivna.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU


 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas