Oglas
· · Komentari: 0
VIP

"Napravili smo grešku što smo fanovima dozvolili da se slikaju sa Sašom": Pevač POZITIVAN na koronavirus

Saša Kovačević je nekoliko dana nakon održanog koncerta u Sloveniji osetio prve simptome.

1635522756_sasa-kovacevic.png
Foto: Printskrin/Jutjub/TOXIC TELEVISION
Oglas

Kako mediji prenose, Sasa Kovačević je trenutno u izolaciji, i dobro se oseća.

Naime, pre petnaest dana pevač održao koncert sa koleginicom Jelenom Rozgom u Sloveniji, i sutradan je otputovao u Grčku sa rođenim bratom Radetom.

Pročitajte još: Jedan je od najpoželjnijih neženja na estradi, a sada je otkrio i na koga liči: Saša Kovačević pokazao majku! (FOTO)

Međutim, nakon nekoliko dana osetio je prve simptome, pa se testirao, a rezultat je bio pozitivan, dok je njegov brat Rade negativan na koronavirus.

Zakazani projekti i snimanja koja je imao u Grčkoj su prekinuta, a Saša se ubrzo vratio za Beograd i trenutno je u izolaciji.

Saša se za sada oseća dobro, a ova informacija potvrđena je medijima iz PR tima Saše Kovačevića.

- Istina je da je Saša pozitivan. Napravili smo veliku grešku što smo fanovima dozvolili da se slikaju sa Sašom posle koncerta. Ipak, nismo mogli da znamo unapred da će Saša biti pozitivan na virus, ali sada se dobro oseća - rečeno je iz PR tima popularnog pevača za "Alo!".

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas