Oglas
· · Komentari: 0
ISKRENO

Naš najpoznatiji fotograf zbog korone preživljava pakao: Postao sam senilan

Poznati fotograf ispričao detalje borbe s koronom i kakve posledice oseća

1602243558_dejan-1.jpg
Foto: YouTube printscreen /TV Pink
Oglas

Dejan Milićević, nedeljama se borio sa virusom, a nakon izlečenja i dalje oseća posledice u vidu paranoje koju često oseća.

Pročitajte još: Nakon što su mu odredili pritvor od 30 dana, Rasti zabranjeno I OVO

U bolnici je proveo 20 dana, a potom je dve nedelje morao da provede na kućnom lečenju. Takođe , otkriva da je izlacija jako loše uticala na njegovu psihu:

- Na ovaj način virus sam spustio direktno u pluća. Mislio sam da će mi biti bolje ako vozim i preznojim se, međutim, prevario sam se i bilo mi je sve gore. Otišao sam na rendgen pluća koji nije bio u redu, kao ni kontrola koja je usledila nakon dva dana. Potom sam uradio skener na kojem se videla obostrana upala pluća. Tada je bilo jasno da je već pitanje sata kada ću biti smešten u bolnicu kao pacijent koji je dobro "zaglibio" sa upalom i sa plućima koja počinju da se kristalizuju. Došlo je dotle da sam morao da uzimam kiseonik, a bio sam i na korak do respiratora - rekao je Milićević, gostujući u Novom Jutru, a onda je otkrio da je pre korone smanjio želudac, izgubio 47 kilograma i da veruje da je to uticalo da izađe kao pobednik.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Thank you my very special friend @jonipeci_store for amazing tuxedo. Stay the best. Photography @nemanja.spvideo

A post shared by Dejan Milicevic (@dejan_milicevic) on

Posledice i dalje oseća i ima strah da se ponovo ne razboli: - Često mi se desi da zaboravim reč, što mi se ranije nikada nije dešavalo! Praktično kao da sam postao senilan. Nešto se tu desilo! A kada ostanem sam, imam strahove, teskobu, osećam čudnu neizvesnost i kao da mi neko sedi na grudima. Čudne stvari mi se dešavaju - zaključio je fotograf.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas