Oglas
· · Komentari: 0

"Ne dozvoljavam da mi iko ruši planove u životu": Ivani Nikolić roditleji branili da se bavi pevanjem

Ivana Nikolić otkirla sa kojim preprekama se tokom života suočavala

1706867182_Foto-Ataimages.rs-Ivana-Nikolic.jpg
Foto: Ataimages.rs
Oglas

Pevačica Ivana Nikolić nikada nije odustala od pevanja iako njeni roditelji nisu bili za to da se bavi javnim poslom zbog raznih predrasuda.

Ivana ističe da ona nije dozvolila da joj bilo ko remeti planove.

- Oni su uglavnom imali predrasude što se tiče toga, ali naravno ja sam tvrdoglavi Ovan u horoskopu i ja uopšte ne dozvoljavam da mi iko ruši planove u životu, tako da sam ja bila u fazonu da nemaju drugu opciju nego da sve to prihvate. I, naravno kad su oni videli da sve to valja, da je grupa počela da funkcioniše na način na koji jeste, i generalno svi ti moji prvi koraci i sve to što se dešavalo, prvo taj moj kontakt sa estradom je njima bio super i oni su sve to naravno prihvatili, i dan danas su uz mene – rekla je Ivana.

Nikolićeva važi za jednu od najlepših pevačica na estradnoj sceni, ali kaže da i dalje nije pronašla pravog muškarca, ističući da je to malo teže kada si javna ličnost.

- Nemam od koga da se branim. Stvarno nemam, to je tako sa lepim ženama, ali stvarno je tako. Ja bih volela da meni neko priđe. Ne znam šta je u pitanju, možda misle da sam komplikovana, ne znam šta je problem. Verovatno imaju predrasude, to je normalno. Pogotovo kada si javna ličnost, ali generalno sa mnom ne bi trebalo da bude tih problema – govorila je, pa dodala:

- O tome sam pričala par puta, i onda je bilo mnogo novinskih naslova, kako je moguće da sam rekla da je potrebno samo da muškarac bude normalan. Danas je, nažalost, to teško naći. Ali kad muškarac normalno priđe i kad normalno razgovarate, imate teme za razgovor, mislim da je to već dovoljno zeleno svetlo - rekla je ona.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas