· · Komentari: 0

"Slabo mi prilaze, sve se svelo na društvene mreže": Ivana Nikolić priznala KAKVOG MUŠKARCA TRAŽI - "Trudim se da budem samostalnija"

Ivana važi za jednu od najatraktivnijih pevačica

1683023635_foto-Ivana-Nikolic-ATA-images.jpg
Foto: ATA images

Bivša članica grupe "Hurricane", Ivana Nikolić, veliku pažnju privlači svojim izgledom. Nakon raspada grupe, započela je uspešnu solo karijeru. Mnoge je zanimalo da li je sreća prati i u ljubavi, ali ona priznaje da joj ne prilaze često:

- Malo je muškaraca koji mi prilaze, a još manje onih koji imaju prave džentlmenske manire. Sve se svelo na društvene mreže, pa me tamo najčešće i „startuju". Šalju mi mnogo poruka, a najviše se nasmejem kada me pitaju da se udam za njih - ispričala je za "Informer", pa dodala da joj za neke poslove ipak nije potreban muškarac jer se trudi da bude samostalnija:

- Nekoliko puta sam zamenila sijalicu u stanu i ekserom izbušila rupu u zidu. Za takve stvari mi nije potreban muškarac, ali je lepo ako imate pored sebe nekog ko može da vam pomogne u tome. Trudim se da budem što samostalnija.

Smatra da je težak fizički rad rezervisan za jači pol, a da su ostali poslovi stvar dogovora:

- Ako je reč o teškom fizičkom radu, onda je to definitivno za njih! Sve ostalo je stvar dogovora između žena i muškaraca.

Na pitanje kakav muškarac pored nje mora da bude, dala je interesantan odgovor:

- Moj muškarac može da se macka kremama, kuva, prostire veš, a zatim da pije pivo dok gleda fudbal na televiziji... Eto, nek radi pomalo sve od toga! Balans je najbitniji. Najvažnije je da mi partner prija i da ima osobine kojima se divim - zaključila je za pomenuti medij.

Bonus video:

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.