Oglas
· · Komentari: 0

"Ne eksponiram ga, on ni nema društvene mreže": Jelena Gavrilović o partneru kog krije od javnosti - "Ja sam njega odabrala"

Glumica ne krije da uživa u ljubavi

1687591100_belgrade_river_fest_21062023_0083.JPG
Foto: ATA images
Oglas

Jelena Gavrilović pleni harizmom, talentom i lepotom.Publika je pamti po ulogama u brojnim ostvarenjima poput "Ulica lipa", "Istine i laži", "Ubice mog oca", "Branilac"..

Debitantsku ulogu imala je u filmu Na lepom plavom Dunavu Darka Bajića, za koju je dobila nagradu na festivalu Filmski susreti u Nišu. Prepoznatljiva je po jednoj od glavnih uloga u filmu Srpski film Srđana Spasojevića. Pozajmila je glas Elsi u srpskoj sinhronizaciji popularnog Diznijevog animiranog filma Zaleđeno kraljevstvo iz 2013. godine, a njena izvedba pesme "Sad je kraj" iz istog filma je jedna od 25 svetski najboljih.

Međutim, o svom privatnom životu ne otkriva previše detalja. U ljubavi je srećna i ispunjena, ali ime svog izabranika ne želi da otkrije. Žive zajedno, a Jelena smatra da je brak samo parče papira:

- Meni nije težak zajednički život. Dugo sam živela sama, i dok sam studirala i posle. Zajednički život je veliki test, brak je samo parče papira, ne može da ti odredi koga ćeš da voliš. Zajednički život ti nekako otkrije koliko ti neko odgovara ili ne odgovara, to je pravi test - započela je priču u emisiji "Show se nastavlja" koja se emituje na Blic televiziji, pa dodala:

- Lepo mi je, volim naše zajedničke trenutke. Kada pijemo jutarnju kafu, zajedničke rutine. To je nešto najlepše kada imate pravu osobu pored sebe.

Ističe da nije preterano popustljiva, ali i da nema nedoumica među njima:

- Nedoumice nemamo, kod nas svako ima pravo na svoje mišljenje. Svako ima pravo da bude ili ne bude u pravu, i to se prihvata. Ja nisam nešto preterano popustljiva, ali umem da popustim. Ja sam jedna topla, nežna žena, puna razumevanja.

NJen izabranik nije ljubomoran, što smatra važnim s obzirom da se bavi javni poslom:

- Lojalnost najviše volim kod njega. LJubomora ne postoji. Jako je važno kada se baviš javnim poslom da imaš partnera koji nije ljubomoran. Jako je važno da partner shvata vaš posao, da možete relaksirano da radite, jer ovaj posao zahteva dosta kontakta sa ljudima.

NJen partner nema društvene mreže:

- Mislim da je fizička lepota važna da nekoga primetiš, ali posle određenog vremena ti i "najlepša saksija" dosadi. Važno je da čovek poseduje kvalitetne osobine. On jeste lep čovek, ali niko ga nije video. Ne eksponiram ga, on ni nema društvene mreže - smatra lepa glumica.

Ona je otkrila da je svog sadašnjeg partnera manifestovala, odnosno da ga je na neki način prizvala:

- Ja sam njega odabrala. Prizvala sam ga. Ja sam bukvalno rekla, bila je Bogojavljenska noć. Sećam se da sam rekla tada: "Molim te Bože, želim da se zaljubim". Ja sam zapisala kakvog ja partnera hoću i ta želja mi se ispunila, detaljno sam napisala - zaključila je u pomenutoj emisiji.

Bonus video:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas