Oglas
· · Komentari: 0

"Ne želim da verujem da si otišao": Jovana Jeremić neutešna zbog gubitka kolege i prijatelja (FOTO)

Voditeljka ne može da se pomiri sa gubitkom prijatelja

1654264823_jovana-jeremic.jpg
Foto: YouTube printscreen /Happy TV
Oglas

Predrag Peca Jeremić, novinar i urednik, iznenada je preminuo u 60. godini. Vest o njegovoj smrti veoma je potresla Jovanu Jeremić, koja je sa svojim kolegom juče bila na litijama u Beogradu i u Skupštini kod Gorana Vesića.

Pročitajte još: Seka Aleksić ispunila sebi želju: Stigao joj je KOKOŠINJAC, a sinovi su oduševljeni (FOTO)

- Ne mogu i ne želim da verujem da si otišao!!! Peco! Pa sinoć smo zajedno pričali na slavi grada Beograda @vesicg o politički temama- ja te pitam šta će Zapad reci za dolazak Lavrova, a ti kazes:” Šta je problem, neka dodju svi, i Lavrov i zapadni predstavnici. Mi smo slobodna zemlja!” - napisala je Jovana i dodala:

- Peco, otišao si iznenada i neočekivano. Jako mi je zao. Zauvek ću te nositi u srcu. Moj verni gost. Nikada me nisi ostavio na cedilu. Neke reći ti nikad nisam rekla, sada mi je žao.

Pročitajte još: "SVAKA OPERACIJA NOSI RIZIK": Nina Radulović otvoreno o borbi za zdravlje, nakon što je dobila jake bolove

- Hvala ti na svemu. Hvala ti što si me podržao kad niko nije. Hvala ti što si za vreme korone dolazio i uključivao se na viber. Hvala ti što si uvek bio tu i ulivao mi sigurnost. I da znaš, biće teško bez tebe. Nema na sceni toliko novinara-urednika sposobnih da pričaju o žestokim momcima, ali i visokoj politici. Nema! Neka ti je laka zemlja. Tvoja duša se samo preselila. A u mom srcu ćeš zauvek da živiš. I ti, i Steva Djokić, i Zlatko Nikolić…

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas