Oglas
· · Komentari: 0

"Neko sam ko stvarno suviše voli": Tanja Savić ISKRENO o svom ljubavnom životu i emotivnom STATUSU

Pevačica otkrila da je trenutno u ljubavnoj vezi

1665822123_Foto-Ataimages.rs-Tanja-Savic.jpg
Foto: Ataimages.rs
Oglas

Tanja Savić važi za pravu lepoticu sa prelepom bojom glasa. Ona je nedavno privukla dosta pažnje javnosti zbog navodne veze sa gradonačelnikom Banjaluke Draškom Stanivukovićem, sa kojim kako sama tvrdi nije u kontaktu.

Pevačicin ljubavni život je nakon toga postao prava enigme, s obzirom da Tanja nije pričala dugo na ovu temu.

Na nedavno postavljeno pitanje novinara da li je u Egiptu, gde je bila na odmoru sa decom, pronašla pravu ljubav, Tanja je imala spreman i odlučan odgovor.

"Kakva ljubavna romansa pored dece, da li ste normalni?", pitala je Tanja novinare i dodala:

"Ma nisam ja u tom fazonu. Prvo moram da priznam da nemam vremena za sebe, kada bi bilo vremena za ljubav to bi zaista bila prava idila. Život bi mi bio potpuno smiren i ostvaren."

Pročitajte još: Vesna Đogani prvi put uradila PLASTIČNU operaciju: Otkriva zbog čega se opredelila za ovaj korak (FOTO)

Ona je nedavno izjavila kako je neko ko se previše daje u svemu, a posebno u emotivnim vezama i ljubavi.

"Neko sam ko stvarno suviše voli, mislim da se to zaista i vidi na meni. Šta god da radim u životu, dajem se potpuno, tako je u poslu, sa decom i naravno u partenrskim odnosima. U partnerskim odnosima se možda dajem i previše, što nije toliko dobro, ali to sam ja", rekla je za Grandonline.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas