Oglas
· · Komentari: 0

"Nemojte ići na DIJETU": Legendarna glumica otkrila tajnu vitalnog izgleda i vitke figure u 90. godini

Poslušajte korisne savete Džoan Kolins

1694598304_profimedia-0784711512.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Legendarna glumica otkrila tajnu svoje vitke linije i vitalnog izgleda.

- Vežbala sam s fizioterapeutom i to preporučujem starijim muškarcima i ženama koji žele ostati u formi. Pola sata dnevno to radim i shvatila sam da mi to daje energiju - rekla je glumica Džoan Kolins (90). Britanka ima vitku liniju, a ispričala je kako redovno vežba, ali i pazi na ishranu. Ipak, što se tiče dijeta, dala je posebnu instrukciju.

- Nemojte ići na dijetu, samo jedite manje. Ako treba da smršate nekoliko kilograma da biste stali u nešto, jedite kuvana jaja i brokoli tri dana. Ako želite nešto grickati, pojedite još brokolija. I vežbajte, koliko god to mrzili, morate - govori.

Glumica ne staje ni na poslovnom planu.

U procesu je objave svoje 19. knjige, a ubrzo će krenuti i na set jer počinje snimanje novog filma u kojem glumi vojvotkinju od Vindzora, Volis Simpson. Reč je o filmu koji će govoriti o tome kako je živela vojvotkinja nakon što je preminuo njen muž, nekadašnji kralj Edvard VIII.

Želja legendarne Džoan Kolins je živeti barem do 100., a smatra da će to uspeti ako se bude pridržavala sadašnjeg plana življenja - pravilna ishrana, vežbanje i nega kože. Glumicu mnogi pamte po ulozi u seriji 'Dinastija'.

Za razliku od mnogih zvezda današnjice koje u mladosti kreću s estetskim korekcijama i intervencijama koje često nisu još potrebne, Kolins kaže kako ne voli odlaske na injekcije. Požalila je što je isprobala botoks.

- Jednom sam isprobala botoks, pre mnogo godina, i bilo mi je to užasno. Ja sam glumica i moram zadržati dobru mimiku lica - rekla je.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas